Ahojte, som v 30tt a bola mi zistená placenta marginalis. Doteraz bolo všetko v poriadku. Bábo je našťastie v poriadku, ale bojím sa, aby nedošlo k predčasnému pôrodu alebo nejakým komplikáciám.
Má niekto s týmto skúsenosť? Ako to dopadlo? Čo odporúčate? Som z toho dosť vyľakaná 😕
Ďakujem za rady a povzbudivé slová
@kiki68 ďakujem, no čítala som o tom na nete, radšej som ale nemala. O 3 týždne mám kontrolu, snáď sa dovtedy ešte trošku vytiahne nahor
Radšej nič necitaj...aj keď chapem, že chceš vedieť na com si. Pozri aj tak to nijak nemôžeš ovplyvniť tak urob max čo môžeš....oddychuj, nohy vyššie , nedvihaj ťažké a zaklad, je, ze o tom vieš. Čiže ak by nedajbože bolo čo i len spinenie tak rýchlo nemocnica nečakaj. Mne sa sama na konci vytiahla vyššie ale aj tak som mala sekciu aj keď nie len koli tomu ja som mala viac veci. Drzim palce a nestresuj neovplyvnis to len babo bude citit tvoji nervozitu
@lala123 ďakujem krásne za povzbudenie
Vytiahnut sa uz velmi nevytiahne v takom stadiu tehotenstva
@taktotedanie ja len tomu nerozumiem, doteraz stále bola v hornej časti a zrazu "spadla"? Ja som myslela, že zostane na svojom mieste až do pôrodu 😕
Ja som si tým nedávno prešla mala som ale placentu centralis, nikto nepovedal nič dobre iba som ležala a v 32 týždni sa vytiahla takze hlavu hore vždy je šanca 😊
@mirusskkaa ďakujem krásne za povzbudivé slová. Snáď budem ten istý prípad a aspoň trošku sa vytiahne 🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No nic, nedvihat nic tazke, nenamahat sa a bude dobre. Vsetko bude normal, iba porod is planovane cisarskym. Inak tam nic extra nie je.