Pigmentové škrvny

janeita
21. okt 2013

Ahojte, už asi 2-3týždne ma trápia také hnedé fliačky škrvny hlavne na prsiach a dekolte- prv sú červené, potom suché zlúpu sa a ostane hnedý viditeľný fľak.
Podľa kožnej dr. sú to pigmentové škrvny odporúčila mi často kremovať + nejakú vodičku z lekárne (názov si nepamatám a mám ju len v takej sklenenej flaštičke bez nápisu), lenže mám pocit že je to horšie a horšie.

Vedeli by ste mi poradiť niečo na zjemnenie ich tvorby resp zosvetlenie? Či už krémy, babské recepty.

Ďakujem.

saska.t
21. okt 2013

@janeita pigmentove skvrny biely citron a kokosovy olej,ale to ze momentalne sa to horsi je pre tvoje tehotenstvo,mala som to iste, v tehu je bezne,ze sa objavuju castejsie 😉

janeita
autor
21. okt 2013

@saska.t ja som ich pred tehu vobec nemala a teraz katastrofa 😔 ale dakujem za rady skúsim to 🙂

evelynm
21. okt 2013

@janeita , tie skvrny sa po tehotenstve mozu aj stratit, neboj. Ale tiez odporucam kremovat.

martina1305
21. okt 2013

@janeita ja som cele tehotenstvo kremovala moje pigmentove skvrny tymto kremikom: http://www.justnahrin.sk/produktove-rady/bylinn... , zosvetlil ich, aj teraz ho sem-tam pouzivam...moja mamina po 50-tke ho pouziva ako krem na ruky, lebo ma pigmentove skvrny na chrbtoch ruk...a proti striam som pouzivala vtedy, vlastne doteraz pouzivam, aj na dcerku, aj na dovolenkach po opalovani toto mliecko: http://www.justnahrin.sk/produktove-rady/staros...

janeita
autor
22. okt 2013

@evelynm kremujem kremujem a nič. No po tehotenstve sa stratia v to dúfam ale dovtedy v rolákoch nechcem chodit 😅

janeita
autor
22. okt 2013

@martina1305 dakujem za tipy 😉 idem pozriet a studovat tipy od teba 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre