Piesok v žlčníku v 22. týždni

helena220
24. apr 2013

Ahojte, prave som sa po tyzdni vratila z rizikoveho. Zistili mi piesok v zlcniku a hrozi mi potrat z dovodu casteho tvrdnutia bruska a bolesti. Mam nariadeny pokoj na lozku a prisnu dietu, lenze presne mi neurcili co obsahuje ,,zlcnikova dieta". Mate niektora s tymto skusenost v tehotenstve???

cerez
24. apr 2013

Sestra mala od 4 mesiaca žlčníkové záchvaty a zistili jej, že má piesok. Držala diétu, lepšie povedané nejedla pomaly nič, lebo so všetkého mala chúďa žlčníkové záchvaty. Pila tuším jemne perlivú vodu a jedla staršie rožky. Až do pôrodu.
@helena220

cecil36
25. apr 2013

@helena220 hlavna zasada nic co obsahuje zrnka, ziadne orechy, mak, nic co daduva (kapusta, kel, sosovica, fazula...) Jest veci na pare alebo na vode, nic mastne. Ziadne kakao, cokolada, kava. Da sa na internete najst aj zlcnikova dieta. Ja som mala kamene, brutal zachvaty, zle pecenove testy a po porode som musela na operaciu. Inak na internete aj existuje zoznam co mozes a co nie, ale aj tak ti najlepsie povie tvoje telo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre