Ahoj mamičky, chcem Vás veľmi pekne poprosiť o radu. Práve som sa vrátila z Pohotovosti. Už dlhšiu dobu ma pobolieval kĺb nad zadkom. Som v 21tt. Nejak som to nepokladala za dôležité, veď to nebolo nič hrozné, ale to som sa strašne mýlila. Dnes ráno keď som sa zobudila sa nevinná bolesť zmenila na pichavé, ostré bolesti a ide mi to do celej pravej časti zadku a nohy . Normálne mám také chvilky že ani poriadne nedostupím na nohu. Po príchode do nemocnice mi chcel dať pán " odborník " obstrek, čo som hneď odmietla a tak mi predpísal INDOMETACÍNOVÝ GÉL mimochodom NEVHODNÝ pre tehule. Čo mi povedala až slečna v lekárni. Neviete mi poradiť čo si na to môžem dať? Nechcem riskovať aby som nemala nejaké následky. Môžem si prikladať aj horúci para. zábal? Myslíte že to je vhodné? Ďakujem pekne za každú radu!
Ahoj ja som v 27tt a občas mám bolesti klbov a krížov, že neviem v noci spať a ráno vstávam s bolesťami, v lekárni mi poradili mastičku konopné mazanie a pomohlo mi to, ja som si prv to mastila na noc ale tak má dosť ostrú voňu, odporúčam pred spaním si natrieť boľavé miesta a je aj pre tehotné píšu to aj v letáku.
horuce si neprikladaj, to sa musi vediet, treba to prikladat dost dalej od centra bolesti, lebo ked to prilozis priamo na to,alebo moc blizko,tak to moze byt este o dost horsie. Idealne je to nechat co najviac v klude.
mozno ti len chyba vapnik alebo horcik. aj mna to chytilo v 20. tt. strasna pichlava bolest v oblasti kostrce, coraz silnejsia, vecer som uz ani chodit nemohla. ale vycitala som, ze to moze byt aj nedostatok vitaminov. mam tehu vitaminy, ale neberiem ich kazdy den. vtedy som si dala asi dva dni po sebe a preslo to. teraz hocikedy ked ma to zacne boliet, dam si zas vitaminy a je to ok. skus
Ahoj Ivka,nie z priania druhému,ale z menšej obavy,že to nemám "len ja",som rada,že som sa stretla s presným opisom môjho problému.Som v 17tt,a asi pred mesiacom ma začala po kratšom chodení bolieť ľavá strana stehna zozadu.Ani nie tak bolieť, tá noha mi normálne "horela",bola úplne strpnutá a nie a nie na ňu došľapnúť.Samozrejme som šla na neurológiu,a nič.S tým,že ja som od januára na pn,je mi veľmi nevoľno a stále som na wc.A som si vedomá,že som viac spávala aj ležala na ľavej strane,tak som myslela,či to nie je niečo také ako preležanina.
Počas vychádzok teraz chodím von,keď sa dlhšie prechádzam,cítim tú nohu,postojím a prejde.Inak to neriešim.Neviem stále,čo to je ,nikdy som to nemala,ani pri1tehot. a nedávam si na to nič.Tak asi toľko moja skúsenosť.
Baby som v 31tt... Uz dlhsie ma pobolieva sem tam klb pri dupe ... A posledne par dni ma picha v dupe... Je to neprijemne... Viete aku to moze mat pricinu? Nejake normalne vysvetlenie?... Klb zo zatazenia z vahy ktoru som pribrala... Ale pichanie v dupe? Zeby som bola prechladena?? Môže to mat nejaky vplyv na tehotenstvo??
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@123iveta nospu si daj ak mas,...ja som to mala v tehu a pichli mi ju na odd.gynekologie,....vraj je to pricviknuty nerv,....