Som v 34tt a už tri dni mám bolesti bruška. No nie je to v podbrušku, ale na pravej strane vo výške pupka..je to veľmi neprijemné pichavé hlavne ked niećo robím alebo keď sa najem. Máte s tym niektorá skúsenosť?? Okrem toho mám skrátený krčok na 1cm a pomaly sa otváram, tak neviem či to može mať súvislosť.
ahoj,
ja som 34 tt a tiez citim to iste. Ja to mam v stoji a ked sa zohnem, to sa nenarovnam.Ako keby sa mi trhal ten aparat, na ktorom visi maternica. Dr mi dala Spasmopan cipky, proti krcom, ale nemopamahaju, akurat mi je z nich zle☹
Inak je to vraj bezne...
a neni to natahovanie kože? aj mne to robilo
ahoj micu - ja som v 36tt a mávam to tiež ...pri poslednej kontrole mi lekár povedal, že sa mi aj krčok skracuje...pýtal sa ma či necítim "pichľavú bolesť vystrelujúcu do pošvy" - ....možno je to práve to "otváranie" neviem...
Ahoj Micula, dufam ze netrepnem blbost, ale mna velmi pichalo na pravo pod rebrami ked som bola na zac. tehu, a robili mi sono a zistili velmi vela zlcnikovych kamienkov. Mozno aj Ty mas nieco so zlcnikom. Potom to prestalo, asi na 7 mesiacov a teraz v poslednom trimestri ma to zase zacina pichat, ked zjem vela mastneho, cokoladu, alebo tak.. No, u mna je to zlcnik. Mozno i u Teba.. 😨
ahoj Micula, som v 29tt, a tiez pocitujem pichanie.naposledy som bola koli tomu u gyn, ktorý mi po vysetrení povedal že dietatko prirýchlo klesa dole hlavičkou a ze je 3 cm od vchodu, chcel ma nehat hned hospitalizovat, vysvetlil mi ze ked sa to priblizi k nulovej hranici automaticky sa začnem otvarat, preto rázne prikazal pobyt na lozku s podlozenou panvou a nohami. Slubila som mu ze to budem dodrziavat ale doma, lebo nemocničné prostredie mi nerobí dobre 😖 takze teraz musim poctivo lezat. takze si mozno v podobnej situácii ako ja. pichanie nepodcenuj, radšej pekne oddychuj, ved uz čoskoro to mas za sebou. 🙂 Maj sa krasne.
ahojte. ja som ukončila 24.tt. mávm tiež pichavú bolesť na pravej strane vo výške pupka smerom doprava. tú bolesť cítim hlavne v noci, keď sa prevaľujem zo strany na stranu, alebo ked viac pritlačím brucho k posteli.. myslela som si, či tam bábo nemá hlavičku alebo čo..niekedy ma to bolí aj počas dňa..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
asi ti velmi neporadim,ja sito uz ani nepamatam,ci manieco bolelo,ale asi nie.Skus sa spytat lekara,on ti urcite poradi.