Maminy,stalo sa Vám niekedy,že ste dostali bolesti od spodu ako keby Vás tam ihlami pichali?Mne sa to stalo vo štvrtok a dnes druhý krát,na pár sekund som sa nemohla ani pohnuť ako keby mi tam vopchali 100ihiel....Potom som sa nejako dovalila na posteľ,ľahla a po chvíli mi trebalo uľaviť,tak som si s prepáčením prdla a ono to vtedy zmizlo,mohlo to byť z toho,že ma dosť nadúva a ako keby sa mi zastavili vetry?Zajtra idem k dr.tak som zvedavá čo mi povie,dúfam,že to nebolo nič vážne a babätko je v poriadku
aj pri prvom som to mala, ale pri druhom viac a silnejšie, bála som sa, že čo to je... ale doki povedal, že je to normálne 🙂 pomohlo mi, keď som sa dala na 4 alebo tiež do drepu.. nepamätám doktorove slová na vysvetlenie... Ivka 🙂
tak toto mavam aj ja ,zajtra to pre istotu spomeniem gynekologovi ked pojdem do poradne,vzdy je to na par sekund ale take hnusne pichanie ze az ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@milaada ja som to mavala tusim od 7.mesiaca uz si to presne nepametam. Ano od spodu take pichanie, akoby nozom. Ked som isla aj po meste, hocikedy ked to na mna prislo, som si musela dat do drepu a predychat to, musel to byt sice komicky pohlad na mna, ale inak to neslo 🙂 Mala som to az do porodu, nebolo to nic vazne. Podla vsetkeho maly niaky nerv zacvikol a ku koncu tehu, som sa uz otvarala sama, takze to pichanie bolo intenzivnejsie.