Som na zaciatku tehotenstva 7tt a sem tam ma zvykne pichnut napravo od pupka. Niektore dni casto a ine zasa vobec. Nemali ste taku skusenost? Z coho to moze byt? Ked som googlila tak vsade sa uvadza len prava strana zlcnik alebo slepak ale to nie je ani nizko ako slepak ani tak vysoko ako zlcnik, skor zarovno s pupkom. Trapili ma tehotenske nevolnosti, tak mozno to ma nejaky suvis?
Mozno a ja to mam aj id chrbtice
@diaszoky fakt? Tak to bude asi ono lebo bolest chrbtice mam tieto dni poriadnu🙈 je to presne vedľa pupka možno na 3prsty od neho doprava…
Ja som mala bolesti aj priamo pupka bola som na sono organiv vsetko bolo ok a boli to chrbticove nervy je tinzle aj po jedle? Ak nie moe to byt chrbtcia
@diaszoky teraz sa mi tazko hovori, lebo z tehu nevolnosti mi je zle vkuse😅 v stredu idem k lekarke a mam v plane jej to aj spomenut ale ani na wc som nebola mam zapchu tiez prvylrat v zivote, tak mozno aj z toho to je ked tak rozmyslma
Ano neboj sa urcite to nieje nic vazne daj vediet ako si dopadla drzim prsty
@diaszoky dakujeem, dnes uz napriklad nic tak ktovie…vobec to necitim
Tak chvalabohu 🙏🏻
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Este dodam ze mi napadlo ci to nemoze len byt natiahnute lebo uz 3 dni kvoli zahe spim tak ze ma boli aj cely chrbat🙈