Ahojte baby, som v 10tt, prvorodicka, a casto mavam take pichave bolesti niekde pri vajecnikoch, alebo aj nizsie, niekde pri mechuri, a aj ma to tam akoby tlaci niekedy. Neviem co to moze sposobovat. Aj ked idem na wc cikat napr., tak ma to tam pobolieva. Bojim sa, ci je to ok. Mam rizikove tehu od zaciatku, ale myslim, ze moj stav sa zlepsil, akurat neviem co su zac tie bolesti tam uuuplne dolu naboku. Dakujem Vam pekne za kazdu odpoved.
Ahoj...ja som v 18 týždni a tieto bolesti mám od začiatku. Lekár mi to pozrel, všetko je v poriadku, tak to už neriešim. Tiež som riziková, od 4 týždňa som doma a tak sa snažím čo najviac o kľudový režim. Vtedy to bolí najmenej.
Takéto pichanie môže byť oki, ale spomeň to lekárke ak pôjdeš na poradňu. Rozťahuje sa Ti maternica. Bude to tak ešte do toho 20teho týždňa a potom by to už malo byť oki. A možno aj skôr. Ja som tiež pri prvom tehu mala poriadne bolesti a pri druhom už to bolo lepšie. Ale druhé tehu som mala rok a pol po pôrode. Pre info, niekedy som mala až také silné pichnutia, že som nevládala ani stáť. Každá žena má niečo iné počas tehotenstva. V každom prípade sa teš, že neriešiš zvracanie ... blééé ... drž sa maminka a šťastne až do konca ... 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj tiez som rizikova a mam to iste aj ten mechur ale tak striedavo nie stale,podla toho ako dodrzujem kludovy rezim. U dr.som bola,skontroloval male,zatial vsetko oka,tak sa tym snazim netrapit. Som len 8tt.