Ahojte je normálne aby ma bolel pravý vaječnik v 17 tyzdni tehotenstva? Od včera mi to začalo. To pichanie cítim aj pri ležani aj pri stavaní. V pondelok sa chystám radšej k lekárovi keď to neprejde.
@miniatura14 ved áno pre istotu nechcem nič riskovať.
@miniatura14 a ako často si to mávala? Cítila si to celý deň?
V prvom tehotenstve som mala to isté. Bolelo tak,že som išla na pohotovosť. Presne ako hovorí
@miniatura14 ,boli to naťahujúce sa väzy,ktoré držia maternicu po stranách. A áno bolelo to aj celý deň
@jessi06 Áno, ku koncu už každý deň a celý deň.
@miniatura14 aha tak a bolel ta tiež len jeden vaječník? Mne to teraz len začalo. Tak je to niečo nové.
Mňa bolelo tiež takto v polke tehotenstva väčšinou len na pravej strane
@jessi06 Mňa to bolelo na obidvoch stranách. A jasné, človek sa aj zľakne, treba sa ísť ukázať k dr 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@jessi06 Ahoj, ja som mala tiež také pocity, dosť silné "pichanie vaječníkov". Lekár mi povedal, že to nie sú vaječníky, ale väzy, ktoré držia maternicu a naťahujú sa ako sa zväčšuje brucho. Mala som to do konca tehotenstva. Ale každopádne choď k doktorovi, môže to byť aj niečo iné.