Pekny den zenusky. Po 2 rocnom snazeni sa nam hadam aj zadarilo 1.babatko - tehotensky test ukazal 1-2 tyzden, pozajtra mam termin na ms. Chcem sa vsak opytat, ci je normalne mat take mierne pichanie v posve? Nie je to stale, len tak obcas a mam to nejake tri styri dni tak ze polhodku picha potom par hodin nie a dookola. Dakujem.
ja som celkovo cítila také iné stavy v podbrušku. Ale ešte stále som to pripisovala prichádzajúcej menštruácií. Potom keď meškala, tak som si začala všímať iné stavy a pocity. A áno, mohli to byť aj jemné krče.
@kristina0103 dakujem, mna aktualne aj krize bolia, a mam nie to pichanie ale bolesti podbruska. Snad to je v poriadku.
test Vám potvrdil tehotenstvo ci ? troska som to nepochopila. Ale urcite to bude dobre, mna bolelo vsetko a aj boli teda 🙂
Čokoľvek čo budeš v najbližších dňoch a týždňoch cítiť, môže a nemusí súvisieť s tehotenstvom. Ja som napríklad hádam až do prvých pohybov necítila prakticky nič...žiadna zmena voči bežnému stavu...možno som bola trochu unavenejsia a dobre mi padlo poobede si pospať (ale to by mi dobre padlo aj netehotnej len teraz som sa mala na čo vyhovoriť)😂
Držím palce a hlavne si to užívaj a nestresuj. Všetko je ako ma byt.
@kristina0103 áno, test mi včera ukázal na digitálnom 1-2 týždeň, zajtra mám dostať menzes, tak snád už nepríde.
@ckatka 1x som mala biochemické začiatkom roka, tak som mala totálne príznaky už 5 dní pred ms ale tri dni po vynechanej ms sa spustila ms a testy vybledli. A teraz nemám také isté príznaky, skôr mám pocit, že mám slabšie pms ako mávam, len to pichanie a teraz už cítim hrozne maternicu...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nemate ziadna skusenosti? 😒