Pichanie v pošve v 34. týždni

anjelik14111
17. feb 2015

ahojte mamičky, potrebujem poradiť, som na konci 34.týždna a dnes mi začalo dosť bodavé pichanie zospodu hlavne ked dlhšie postojím (pri varení a tak...) a k tomu sem tak tvrdne bruško, mám pocit ako na prasknutie. som prvorodička tak neeviem či to ku koncu tak býva alebo mám ísť s tým na pohotovosť. díki za každú radu 🙂

dejka77
17. feb 2015

Urcite sa spytaj svojho lekara. Moze a nemusi to byt problem. Ja som to mala pri 2. tehotenstve, dokonca skor + kadejake tlaky, brucho mi netvrdlo. Rodila som len par dni pred terminom.

ivetbal
20. feb 2015

@anjelik14111 Vtedy treba ľahnúť a zrelaxovať. Na tvrdnutie nasadiť magnézium.

anjelik14111
autor
20. feb 2015

Dievcata diki za rady ale bola to len obycajna zapcha ale aj tak si lezim v nemocke uz treti den ☹

ivetbal
20. feb 2015

@anjelik14111 Držím palce, nech to dotiahneš do úspešného konca.

timi1012
20. feb 2015

@anjelik14111 je to v pohode
Mam to tiez od 35tt som v 38tt. Je to naliehanie hlavicky babatka proste sa to tam dole pripravuje a blizi. Na tvrdnutie bruska beriem magnezium a dlho by si stat veru nemala. Uz len uspesne vydrzat 😉

anjelik14111
autor
20. feb 2015

No len ten moj je stale ritkou dole

timi1012
21. feb 2015

@anjelik14111 ou prepac to som nepostrehla... a dr co na to? Ci o tom ani nevie o tom pichani?

anjelik14111
autor
21. feb 2015

Ale vie 🙂 povedal za ako niektore tlacia hlavickou moj ritkou🙂

mircalla
21. feb 2015

To pichanie som mala aj ja aj sestra....podla mna to byva. Bolo to dost casto a dost bolestive
Brusko mi netrvdlo - rodila som 10 dni pred terminom, sestre tvrdlo uz 3 mesiace pred terminom,rodila den po termine

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre