Ahojte tehulky, chcem sa spýtať, či ste niektorá mali tento problém, som v 27tt a pichá ma v pošve, niekedy viac, niekedy menej, ale nie každý den, čím to môže byť spôsobené? Ďakujem
nebude to nieco ako mykoza? mne pomaha canesten intime gel. je vhodny aj pre tehodne a naozaj sa po nom citim dobre... drzim palce, verim, ze vam to coskoro prejde...
@modrofuzik11 myslim ,ze mykoza to v mojom pripade nebude..to pichanie mam niekde okolo krcka..inac nemam ziadny problem..svrbenie,vytoky nic
@svadobnicek
Aj ja som pocitovala taketo pichanie ako popisujes. Podla mna sa netreba bat. Mozno to je len rastom babatka a tlakom...
ja som to pocitovala dva mesiace prd porodom ..ked som chodila ma to pychalo...bola som u gynekologa ..a povedal ze to je normalne nemam sa coho bat .🙂)))a nic mi nato nedal
aj ja mám takéto stavy, mykoza to nebude,myslela som si, že ano, ale brala som aj vaginálne tabletky, čo mi dr predpísal a nepomohlo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
aj ja to mam ,ale neviem cim to je