Pichanie v podbrušku v 11. týždni

taktotedanie
24. apr 2022

Ahojte, chcem sa opytat, uz par dni mi ustupuju nevolnosti , ktorymi som trpela asi od 6tt, teraz mam uz len neprijemny pocit na zaludku a sem tam ma napne ale uz nezvraciam, no odkedy sa mi zlepsili nevolnosti zacalo take tupe pichanie v podbrusku, ako keby po bokoch maternice, ked lezim na pravom alebo lavom boku, ked potrebujem ist na wc bolesti su silnejsie, potom po wc sa to znova upokoji, je to roztahovanie maternice a natahovanie vazov maternice? Kontrolu u dr mam az o tyzden,Nekrvacam, nemam ani vytok..

19daniela90
24. apr 2022

Ahoj. Mám presne rovnaký priebeh tehu. Tiež som v 11tt. Ustúpili mi nevoľnosti, nezvracam, ale ťažobu a záha trápi hlavne večer. Tiež mám pichanie v podbrušku, po bokoch ako pri bedrových kostiach. Keďže je toto moje tretie tehu, tak viem, že je to normálne, mne dr vravel, že sa rozťahuje maternica. Užívam magnézium. Pri každom tehu som toto pichanie mala. Mňa najviac trápi v noci.

taktotedanie
autor
24. apr 2022

@19daniela90 tak ja nevolnosti najviac pocitujem rano a k veceru ale v noci spim pokojne, akurat sa zobudim na to, ze potrebujem ist na wc a teda vtedy to aj picha kym vstanem a dojdem na zachod, potom sa to zlepsi a spim dalej,ano ako keby pri bedrovych kostiach je niekedy ta bolest..dakujem velmi pekne za odpoved, je to moje prve tehotenstvo, sledujem sa dost..skusim to magnezium, mam doma magnerot
Pekny dnik

19daniela90
24. apr 2022

@taktotedanie joj, to nočné wc... Cez deň tiež často chodím. Konečne mám aj viac energie, lebo od začiatku som veľmi unavená a nonstop by som len spala. Posledné dva dni mám zas nespavosť. I keď pohyb mám a energiu pri dvoch malých deťoch spálim. Pevne verím, že som sa len za tých 11 týždňov ,,prespala." za normálnych okolností nie som spáč. Ale v noci som dobre spávala stále.

taktotedanie
autor
24. apr 2022

@19daniela90 aj ja som zozaciatku chodila castejsie teraz tam 2x za noc..nespavost u mna bola tak , ze som sla na wcko napr o pol jednej rano a uz som nezaspala, cez den som bola nepouzitelna a vecer som uz o 20.00hod spala a mohli aj bomby padat 🤷🏻‍♀️ Toto obdobie je pre mna nieco nove, neviem co mam cakat..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre