Ahojte. Som v 10 týždni no uz tyzden má pixha v podbrusku. Od včera uz len lezim lebo pri chodeni sa to nedá no nekrvacam . Stalo sa to uz niekomu ? Prvú poradňu mám 30 októbra . No asi zajtra zavolám či nemám prist skôr. Neviete co by to mohlo byt ?
Bodave pichanie v podbrusku je v zaciatkoch tehotenstva normalne, je to roztahujuca a prekrvujuca sa maternica. Po par tyzdnoch to prejde.
@mamainprogress no neviem či to je normálne ked nemôžem ani poriadne chodiť akurát na záchod a spet. Heh
@kiwi82 no zajtra tam zavolám ze co lebo do toho 30 by má asi porazilo o to je to horšie ze má to boli aj ked som v klišé cize aj ked lezim . Ach
Ahojte som v 8.tt a citim pichanie v podbrusku. Trva to asi 2h, nie vsak vkuse a da sa to vydrzat. Aj tak sa bojim, som po 2 potratoch
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@queeeen občasné pichnutie je ok, to som mala aj ja ale ak je to také silné, že musíš ležať a vkuse ťa to bolí, to nie je normálne, týžden v takých bolestiach..... už nečakaj a choď sa dať vyšetriť. držím palce.