Pichanie v podbrušku v 10. týždni

queeeen
20. okt 2013

Ahojte. Som v 10 týždni no uz tyzden má pixha v podbrusku. Od včera uz len lezim lebo pri chodeni sa to nedá no nekrvacam . Stalo sa to uz niekomu ? Prvú poradňu mám 30 októbra . No asi zajtra zavolám či nemám prist skôr. Neviete co by to mohlo byt ?

kiwi82
20. okt 2013

@queeeen občasné pichnutie je ok, to som mala aj ja ale ak je to také silné, že musíš ležať a vkuse ťa to bolí, to nie je normálne, týžden v takých bolestiach..... už nečakaj a choď sa dať vyšetriť. držím palce.

mamainprogress
20. okt 2013

Bodave pichanie v podbrusku je v zaciatkoch tehotenstva normalne, je to roztahujuca a prekrvujuca sa maternica. Po par tyzdnoch to prejde.

queeeen
autor
20. okt 2013

@mamainprogress no neviem či to je normálne ked nemôžem ani poriadne chodiť akurát na záchod a spet. Heh

@kiwi82 no zajtra tam zavolám ze co lebo do toho 30 by má asi porazilo o to je to horšie ze má to boli aj ked som v klišé cize aj ked lezim . Ach

kiwi82
20. okt 2013

@queeeen a nechceš ísť radšej na pohotovosť, ja by som asi nečakala do rána. aspon budeš kľudnejšia, ked ti potvrdí, že je všetko ok.

queeeen
autor
20. okt 2013

@kiwi82 tak uz ked som vydržala do večera do rána to zvládnem . Stale som myslela ze su to tie normlane bolesti no ked sa začali stupnovat až teraz tomu prikladam váhu. No utesujam sa tým ze nekrvacam tak by to nemalo byt asi nic vazne .

bleee
27. feb 2014

Ahojte som v 8.tt a citim pichanie v podbrusku. Trva to asi 2h, nie vsak vkuse a da sa to vydrzat. Aj tak sa bojim, som po 2 potratoch

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre