Pichanie v podbrušku pri chôdzi v 12. týždni

dominikasvince
16. júl 2021

Ahojte, som v 12 týždni a dnes ma po 10 minútach chôdze začalo strašne pichať v podbrušku. Stretli ste sa s tým niektorá? Ďakujem

kkovacovak
16. júl 2021

@dominikasvince áno je to normálne. Ak to časom prejde alebo to prejse keď si sadneš, ľahneš tak je to ok. Zväčšuje sa ti maternica a môžeš to takto pri námahe alebo vstavaní cítiť

dominikasvince
autor
16. júl 2021

@kkovacovak ďakujem krásne, veľmi som sa zľakla lebo väčšinou doma ležím a snažím sa oddychovať a potrebovala som ísť do obchodu a nečakala som ze ma takto začne pichať v brušku

kkovacovak
16. júl 2021

@dominikasvince každá takáto bolesť ak po chvíľke zmizne je ok. Hlavne ak nemáš žiadne iné problémy 😉

andreatytler
16. júl 2021

@dominikasvince Ja ked som nieco robila alebo chodila, tak po urcitom case, ked som sa unavila, tak vzdy prislo pichanie, ale vzdy to preslo, ked som si sadla alebo lahla. A trvalo to az do porodu a pritom som mala ukazkovo zdrave tehotenstvo.... takze je to uplne normalne.

dominikasvince
autor
17. júl 2021

@andreatytler ja sa teraz zlaknem pri hocičom. Pred rokom sme potratili v 11tt tak už stresujem pri všetkom čo sa mi nezdá

andreatytler
17. júl 2021

@dominikasvince to mi je uprimne luto. Aj ja som sa velmi bala a ked zacala bolest, okamzite som zacala oddychovat.
Dufam ze toto tehotenstvo budes mat bezproblemove s krasnym drobcom na konci.

dominikasvince
autor
18. júl 2021

@andreatytler ďakujem krásne ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre