Pichanie v kŕčku maternice

leeenka26
1. jan 2012

Chcem sa spytat, pichalo vas v tehotenstve v krcku maternice? Neviem co to moze byt. Zajtra idem do poradne, opytam sa na to, este som sa s tym nikdy nestretla, ani v prvom tehotenstve. Nie je to nic strasne a uz to aj preslo. Bolo to dost neprijemne. Nemam ani vytok, ani nekrvacam, nic ma neboli.

kika1111
23. mar 2012

@leeenka26 čo ti povedali na to pichanie??

leeenka26
autor
23. mar 2012

@kika1111 no pichanie z casu na cas pride a podla doktorky je vsetko ok, tedy neotvaram sa. Strasne je to neprijemne, ale myslim si, ze ma maly tak asi kope, aha a doktorka povedala ked som sa jej to opakovane pytala, ze krcok sa uz pripravuje pomaly na porod. Obcas sa to objavi a vtedy si rychlo lahnem a vylozim nohy, je to extremne neprijemne, mas to aj ty?Ako mas ulozene dieta? Ja hlavickou hore, alebo priecne neviem presne, lebo meni polohy ale hlavickou dole nejde vobec. Tak mozno ma aj nozickami tak kopka 😀

kika1111
23. mar 2012

@leeenka26 no mne sa druhý večer po sebe stalo, že som cítila také pichanie ako popisuješ ty..aj v krížoch, spodok bruška a tam vnútri.. nedalo mi to, dnes som sa zastavila u doktora, povedal, že sa neotváram, ani krčok sa neskracuje, pozeral ma ultrazvukom, drobčeka som mala hlavičkou dole.. len sa ma pýtal. či som nedvíhala niečo ťažké.. vraj max. 5kg je pre mňa hranica.. no a zvýšil dávku magnézia.. inak je to vraj ok, ale keby niečo bolo, mám prísť.

1982zuzka
29. mar 2012

to pichanie mám aj ja, nie vždy, občas ale niekedy je také intenzívne že až ma trhne - idem na poradnu až 11.4. tak nvm či počkať alebo ísť skôr .... je to veľmi nepríjemné, bolestivé :(

pacica
8. sep 2012

topichanie sem-tam mam aj ja,ale vsetko je v poriadku.neviem cim to je,alebo co to zapricinuje

darja12
5. aug 2015

čavte, aj ja som začala mať to pichanie v podbrušku v strede.. som v 34tt, včera som bola v poradni a ked som mu to spomenula a pozrel ma, tak nevravel nič o tom, že by som sa otvárala.. asi sa nám krčok skracuje, ale ešte nie sme otvorené.. dúfam, že vydržím aspon do 38tt.. dvíhala som trošku ťažké veci, ale určite nie nad 5kg.. musím poľaviť..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre