Ahojte dievcata, prave dnes som zacala 36 tyzden a vnoci som sa zobudila na to ze ma neskutocne picha v brusku. Nedalo sa mi zaspat asi 2 hodiny. potom som ako tak zaspala a rano ked som sa zobudila tak som to pichanie citila uz hore v brusku. Mate s tym prosim vas niektora skusenosti? mam sa obavat a ist na pohotovost? pohyby citim. dakujem za zakzdu odpoved
radšej 100 krát zbytočne ako raz neskoro týmto som sa riadila celé tehotenstvo ja som na pohotovosti a u doktora bola asi milion krát kým som neporodila 🙂 Strašne som sa bála o malinké. Moja rada chod pre svoj pokoj 🙂 šup šup nič za to nedáš
jednoznacne ist do nemocnice, ja som mala bolesti, a az na druhy den ma donutili ist do nemocnice (lebo ja som si myslela ze to nic nie je a nebolo to tak), kde si ma aj potom nechali...v ziadnom pripade sa nestrapnis ani nic podobne, radsej ist ako vobec neist,lebo v tomto ti nikto neporadi na nete! uz nech si tam! :o))))
Dakujem dievcata, isla som teda na pohotovost. Mala som protekcne vybavene CTG a chvalabohu vsetko je ok 🙂 keby nejdem tak asi ani nespim. fakt asi radsej 100x zbytocne ako raz nesskoro
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja by som išla.