Pichanie v bruchu v tehotenstve

26. dec 2024

Ahojte baby, som prvý krát tehotná tak prepáčte . Mala by som byt 5+6tt (podľa kalendára , nemám potvrdené tehotenstvo) chvilkovo ma jemne pichá v bruchu , také jemné ale zároveň ostré pichanie . Je to v poriadku? Celý čas nič zrazu ma pichne a potom zas dlhu dobu nič a zas ma pichne a takto sa to striedalo 🙂 Doteraz som mala len raz do dňa menštruačné bolesti a teraz mám toto nespinim ani nemám nejaké obrovské bolesti . Prepáčte , no je to pre mňa niečo nové

k47
26. dec 2024

Tá škála rôznych malých a väčších bolestí, ktoré sú bežné, je široká. Stuhnuté preťažené svaly, naťahujúce sa šľachy, pripučené orgány, priškrtené nervy, precitlivené prekrvené tkanivá... Väčšinou je to niečo neškodné. Niektorým sa dá pomôcť. Niektoré prerastú do väčších problémov. Napríklad pichanie na strane podbruška môže byť zápcha, ale v 1 zo 100 prípadov je to prvý príznak mimomaternicového tehotenstva či inej pliagy.
Áno, pravdepodobne je to v poriadku.

elisabetta14
Včera o 21:43

Ahoj ja som v 11tt stále mám také pichanie aj kŕče aj zo spodu, bola som u doktorky a všetko ok. Že to môže byť roztahovanie sa maternice, aj trávenie a mnoho iného

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre