... už ma to jemne znervózňuje. Občas to pichne i zabolí - miesto niekde od stredu hrudného koša vpravo, ale nie pod pravým rebrom. Citlivá je už aj pokožka, keď sa jej dotknem. Trošku to svrbí akoby to bolo popálené. Zvonka nevidieť nič. Vnútri to akoby pálilo, nie stále rovnako, niekedy vôbec. Keď sa predkloním, alebo to pohybom stlačím, keďže už mám veľké bruško, tak to aj zapichá :( Neviem, čo to je a ako to riešiť... 😠 Žeby to bábätko tlačilo?
k lekárovi treba ísť 😉 malá ti naozaj môže tlačiť na pečeň,a j s tým treba ísť,nie je žiadna sranda
držím päste 🙂
mna bolieval žlčník... ale skôr to bolo citeľné na chrbáte - lenže približne v takej výške ako opisuješ, a zvykne sa ozývať práve v dôsledku tehotenstva... tiež som za lekára
Slezina je nalavo, nie napravo. Ja som to mala tiez presne ako opisujes, tam je myslim zlcnik. Je normalne, ze ta tlaci, prejde po porode, alebo aj skor. Mna to casom preslo, lekarovi som nesla.
tlak mas v norme? nic ine ta neboli, zle ti nie je? ak obe odpovede su "nie" tak sa neznepokojuj ale kontrolny ultrazvuk by nebol na skodu 😉 pokial by sa zvysil tlak a mala by si aj bolesti napr hlavy tak by som radsej rychlo sla do nemocnice...to by mohlo byt nebezpecne 😝
Ahoj. Ak to svrbi alebo ak ta zacina svrbiet cele telo, tak to moze byt od pecene. Alebo mozes byt aj nafuknuta a tlacia ta plyny. Skus si dat espumisan tabletku 😉 . Ale najistejsie je zavolat Dr. Hlavne to svrbenie
Ahoj!!!
Mňa museli v 37 týždni hospitalizovať pre zväčšenú pečeň a aj obličky.Svrbelo ma celé telo,ale ja som si to nejako nevšímala,keďže mám alergiu na chlad. 😀 .Až keď mi robili predoperačné testy(išla som rodiť cisárskym),mi to zistili.Malinká vraj nebola v ohrození -to skor ja.Dávali mi infúzie a brala som tabletky .V nemocnici som bola až do porodu.Robili mi opakovane testy a 3 týždne po porode bolo všetko chvalabohu ok.Tak Ti odporučujem poradiť sa s Tvojou doktorkou.Držím palčeky 😉
ja som mala presne toto iste a dr. podla UZV zisitl, ze maly si vyklada nohy na pecen 😀 😀 😀 a ze to ma boli 😉
aj ja to iste presne mam ze ma to boli svrbi ja idem na poradnu 8.2 tak sa nato opytam .moj maly je otoceny hlavickkou hore.ked som si precitala tie prispevky tak som sa aj naplasila nechcem lezat v nemocnici ☹ snad to nebude nic vazne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som mala podobny pocit .. tak som si vravela ze maly kope do sleziny