Ahojte, viete mi poradit? Zacalo ma pichat v bruchu, hlavne ked dlhsie chodim, cele brucho mam tazke. Je to v poriadku? Idem k lekarovi az o dva tyzdne. A este je normalne, ze si neviem najst polohu na spanie? Ked chcem spat na chrbte tak mi stvrdne brusko a na boku zase spat neviem, lebo mi zavadzia brusko 😀
Dakujeeem 😵
Dakujem velmi pekne za radu, ja cakam prve babo tak neviem ako to chodi :o) Ale uz si hovorim, ze len par tyzdnov a mala bude na svete a uz sa nebudem bat, ci je malinka v poriadku. Este raz dakujeeeeeeem 😉
ahojte,ja som teraz medzi sviatkami mala tiez take pichanie v bruchu a este ma aj pichalo v rozkroku a to tak ze som sa ani nemohla postavit.Vpondelok som isla k lekarke a ona ze je vsetko v uplnom poriadku,takze neviemco to bolo.A s tym spanim je to aj u mna hroza ked spim na lave strane tak ma uplne kope ,takze sa musim otocit na druhy bok,ale z toho ma uplne boli ucho. 🙂
Ahojte, ja mam poslednu dobu tiez problemy so spanim. Dost sa budim uprostred noci, prevalujem sa z boku na bok. Najlepsie je na chrbte, ale z toho ma rano boli cely chrbat... Pred tym som samozrejme spavala iba na bruchu..Dokonca aj ked sedim ma boli chrbat. Ale vraj je to normalne... No a s tym pichanim v bruchu, tak to sa mi tiez donedavna stavalo dost casto, teraz to vystriedalo tvrdnutie brucha a taky cudny pocti v rozkroku, ako ked mate tampon a je zle zavedeny a chce vypadnut... Inak to neviem popisat.. Tiez neviem, co z toho je normalne, co nie, takze ak niektora viete poradit, rada sa dozviem nieco nove 🙂
ahoj shelly ja som s tym cudnym pocitom ze mam zle zalozeny tampon sla do nemocnice a nechali si ma tam kvoli nizko posadenej placente....mozes z toho zacat aj krvacat tak sa setri anohy hore 😉
Ahoj Hava77,
dakujem za odpoved, zavolam lekarke asi co najskor, lebo poradnu mam az koncom januara... Este raz dakujem!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahojky.. je to normálne, hlavne to nepreháňaj s rýchlosťou chôdze, pekne v pohodičke.. 😉 doktorovi to pre istotu spomeň, ale nemal by to byť problém..
s tou polohou v spánku to bude stále horšie a horšie.. 😅 ak rada spíš na chrbte, podlož si chrbát viacerými vankúšmi, možno to pomôže a bruško tvrdnúť nebude.. vraj sa neodporúča spať tehotným na chrbte, ale keby sa mal človek radiť všetkým, čo kto odporúča, tak by sa nemohlo v tehotenstve robiť nič.. 😝 ja na chrbte spím, ale mám až 3 vankúše.. 😉 takisto, keď chcem spať na boku, pod bruško si podložím malý vankúšik, aby ma to tak neťahalo, prípadne ešte jeden vankúšik medzi kolená.. vyskúšaj a uvidíš, hádam si tú správnu polohu nájdeš.. 😵