Pichanie v 6. týždni + 1 deň

sarinka731
12. feb 2023

Ahojte idem si k vam po radu neviem to opisat co to je, je to po obidvoch stranach pod bruskom je to take ako keby pichanie 4 sekundove potom 5 minut dobre a potom zase , a zhorsuje sa to pri pohybe alebo otacani ,sedeni , mozno to je jak slabsi krc ,tahanie taka zvlastna bolest jak keby tam dole som mala dajaky zapal a vystreluje to .... joj ja neviem uz nieje to taka bolest ze vkuse , ale musim lem lezat , ozaj je tu niektora z vas co ma alebo mala nieco podobne ze proste len musi ležat je to hrozne teda (6+1tt)

vahcaac
12. feb 2023

@sarinka731 ja som mala podobne bolesti a všetko ok. Ale ja som to mala iba na strane z ktorej som otehotnela. Teda na strane kde prebehla ten mesiac ovulka. Už si bola u gynekológa ?

sarinka731
autor
12. feb 2023

@vahcaac bola som uz tak je to ulozene pekne v maternici a zatial je vsetko ok , ale este len od vcera mam tie problemy ktore som popisala tak nechapem co to moze byt pridavam foto mam pekny gestacny vak aj zltok takze neviem ci to sposobuje ze rastie alebo nieco ine som stoho taka ze aa bojim a neviem ci ist na pohotovost alebo co mam robit

vahcaac
12. feb 2023

Ja som mala tieto ťahavé bolesti, podľa mna pokial nie sú fakt silne, tak to nie je dôvod ísť na pohotovosť. Ale ak cítiš že chceš ísť, tak chod 🙂 Ale podľa mna to je úplne v poriadku. Ak by nebolo, tak veľa toho nespravia teraz. Šla by som určite keby som nemala potvrdené tehotenstvo v maternici, čo ty máš. Verím, že o 9 mesiacov už budes mat male drobátko❤️❤️❤️ prijemne tehulkovanie

paulinkaa2
12. feb 2023

@sarinka731 podla mňa sa ri roztahuje maternica. Ja som mala krce že som sa zvijala od bolesti a všetko ok

sarinka731
autor
12. feb 2023

@vahcaac mas pravdu niesu to take bolesti ze sa zvyjam od bolesti da sa to vydrzat skor sa len obavam ze co to je ako to ze ma to boli lebo ozaj to nieje neznesitelne bolesti ... tak snad je vsetko ok zajtra idem za svojou nech ma vypise lebo ja nezvladam chodit do prace ozaj , tak dufam ze s tym nebude mat ziaden problem ma vypisat , a dakujem ❤

sarinka731
autor
12. feb 2023

@paulinkaa2 vazne ? A v ktorom tt si mala tie krce ak sa mozem spytat

miroslava2710
12. feb 2023

@sarinka731 ja som to mala jednu noc som dokonca mala taku bolest ze ma to zobudilo a bola dom presvedcena ze mam mmt a ze mi praskol vajcovod. Bolo mi az na odpadnutie ani som nevidela od bolesti a bleda ako stena som bola. Ale vsetko bolo ok a boli to len tehotenske bolesti sestricka na pohotovosti mi povedala ze to je normalne potom som uz bola kludnejsia hlavne ked som mala potvrdene ze je to tam kde to ma byt☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre