Pichanie v 35. týždni

sibalka21
24. jún 2015

Ahojte baby, mam otazocku... Som v 35tt a cim dalej, tym viac ma picha dole, pomaly uz pri kazdom pohybe.. Od nejakeho 31tt ma pichlo par krat za den, teraz je to skoro stale, nemozem sa poriadne ani hybat.. A posledne dva tyzdne mam tlaky v podbrusku ked chodim, vstanem alebo sa zohnem... Dnes ideme k lekarke ale chcela by som vediet vase nazory... Vopred dakujem 🙂

barboritta
24. jún 2015

@sibalka21 bábätko je už veľmi veľké tak všade tlačí.a to ti tvrdne bruško či ako? No môže byť aj že sa už zacinas otvárať.U mňa to tiež raz tak bolo, ešte skôr ako u teba.V každom prípade viac oddychuj

seahorse27
24. jún 2015

Tiez som mala takto pichanie akoby v krcku zhruba od 32.tt, mne ale tvrdlo brucho od 29.tt a bola som odvtedy aj na prst otvorena, od 35.tt som sa otvarala stale po troske viac a viac, rodila som presne v ukoncenom 37.tt. Ved uvidis, co ti povie dr....Kazdopadne co najviac oddychuj a uzivaj magnézium do ukonceneho 36.tt, potom uz aj ked porodis, tak to nebude tragedia 🙂

sibalka21
autor
24. jún 2015

@barboritta
@seahorse27 No mne tvrdne brucho tiez od nejakeho 28-29tt, lenze som v UK a doktorka mi povedala ze to nic nieje.. Ze to je normalne.. Tak trochu stresujem ze co ak mi aj teraz povie ze je to v pohode a nedajboze sa nieco stane

seahorse27
24. jún 2015

@sibalka21 Brucho ti moze tvrdnut aj bez toho, aby si sa otvarala a v tomto tyzdni je to uz relativne normalne a vlastne aj ziaduce (nemalo by to presiahnut tych 20 tvrdnuti denne, ja som mavala aj 50, aj viac...uz som to radsej ani neratala...). Pokial dr. pri vystereni zisti, ze sa neotvaras, tak je vsetko ok 🙂 Vela zien ma ku koncu tehotenstva taketo neprijemne pocity a nemusi to nic znamenat 🙂

sibalka21
autor
24. jún 2015

@seahorse27 no lenže tu v UK doktorka len zmeria brucho, popocuva srdiečko a to je všetko

seahorse27
24. jún 2015

@sibalka21 Nevyšetrí ta vaginálne ani ked máš problém? Tak preháňaj, povedz, ze máš veľké bolesti a hádam ta bude musieť vyšetriť...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre