Pichanie si Fraxiparinu - vyšlo mi viac krvi

sisa_1999
9. jan 2021

Dobrý deň, máte niekto skúsenosť? Po vpichnutii fraxiparine v tehotenstve Vám po vybratí ihly vyšlo naraz viac krvi a zároveň aj zo striekačky jedna kvapka krvi .... nakoľko si vždy na konci kontrolujem či som vytlačila všetko alebo mi ešte nejaká kvapka zostala ... mohlo sa stať že som trafila nejakú zilkuuu, vlasocnicuuu? Mohla by vyjsť z krvou aj tá tekutina ?

petamich
9. jan 2021

@sisa_1999 ano zrejme si trafila vlasocnicu 🙂 ver mi este sa to zoparkrat stane, tej ucinnej latky tam zostalo dost, obcas sa to proste stane, obzvlast ak uz si pichas dlhsie a hladas miesto kam, je mozne, ze zajtra tam budes mat modrinku alebo aj taku hrcku pod kozou, to sa zvykne stat ak nespravne trafim

raddkka
10. jan 2021

Z toho si nerob stres. Raz trafím žilku, inokedy zatnem ruku a vytečie trocha lieku. Nič sa nedeje. Krv mi tiekla aj raz keď mi pichala sestrička v nemocnici. Len povedala Juj, trafila žilku pod kožou, budete mať asi modrinu. Podala mi tampón a ospravedlnila sa, vlastne celkom zbytočne. Ak to berieš počas tehotenstva a než vyberieš všetkých tých 270 injekcií, už ti nič nepríde divné. Ja som sa aj ihiel prestala báť 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre