Pichanie na pravej strane v podbrušku a stupňujúca sa bolesť

adulkamit
15. mar 2013

Ahojte, som v 13. týždni a od rána ma pichá v podbrušku a bolesť vystreľuje do krížov. Neviem, či to mám považovať len za planý poplach a rozťahuje sa mi maternica a zrasty po predchádzajúcich ženských operáciach alebo mám ísť na pohotovosť (mám obavy, že ma tam lekár vysmeje a nakoniec to bude len rozťahovanie maternice) Od rána sa bolesť stupňuje, nekrvácam, mám len klasický biely tehu výtok. Stretli ste sa s tým?

willy_wonka
15. mar 2013

@adulkamit ahoj, nemas problemy pri cikani? Moze to byt zapal, radsej lekar...a ked to nebude nic vazne, budes aspon pokojna

xlucia
15. mar 2013

@adulkamit mne tak praskali zrasty. preco by ta vysmial? pozrie ta chirurg a posle ta aj na gyno pre istotu. aspon budes kludna

siska765
15. mar 2013

alebo mu skus najskor zavolat ak to nemas blizko a opytas sa ci mas dojst alebo je to normalne.Ja by som to asi tak riesila s mojim.ale kazdy je iny

adulkamit
autor
15. mar 2013

@willy_wonka
@xlucia
@siska765
Ahojte ženičky, asi som aj dobre urobila,že som šla na pohotovosť.V moči som mala vysoku hladinu bielkovín.Este mi v priebehu zajtrajška urobia pár vyšetrení.S cikanim a palenim problém nemam a ostávam v nemocníc na pozorovanie.Ospravedlňujem sa za občas vynechanu diakritiku,no z mobilu sa mi ťažšie píše.S ďakujem vám za vaše reakcie 🙂

willy_wonka
15. mar 2013

@adulkamit ahoj, tak nech ta cim skor daju do poriadku 🙂 ja mam tiez to pichanie,obcas,no nemam bielkoviny v moci,tiez cikanie bez problemov, ale pre istotu ma vo stvrtok.caka sono obliciek.... som zvedava ako pochodim..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre