Pichanie dole vľavo v podbrušku

janka3179
12. sep 2024

Ahojte som v 25tt, a som po serklazy mala je hlavičkou dole a na ľavej strane ma pichá dosť , môže to byt to alebo niečo ine serklaz aj stehy držia . Nestretli ste sa stim niekto

baarbo
12. sep 2024

@janka3179 ahoj, teraz niekedy ti robili serkláž? ja osobnú skúsenosť nemám ale môže pichať aj to ako zauzlia ten steh a ten uzol tam môže pichať. tak sa skús nabudúce spýtať dr či to nemôže byť ono

janka3179
autor
12. sep 2024

@baarbo serklaz mi robili už 19 tt už som v nemocnicy mám bielkovinu v moci tak možno stoho aj malé je rovno dole s hlavičkou

baarbo
12. sep 2024

@janka3179 aha tak to potom nebude ten steh. môže byť aj že malé sa naťahuje a naťahuje ti to aj maternicový väz vľavo. alebo črevo? na wc si bola? zápal močových ciest? držím palce 🤞🏻

janka3179
autor
13. sep 2024

@baarbo dúfam že nebude zapal močových ciest bo ma porazí

baarbo
13. sep 2024

@janka3179 tak keď si v nemocnici určite ti brali moč na kultiváciu aj biochémiu. plus štandardne sa berú z krvi aj parametre zápalu, hlavne CRP. to by tiež bolo vyššie. a keby bola nejaká baktéria dali by ti hneď antibiotiká. a bielkovinu v moči ti povedali že prečo?

janka3179
autor
13. sep 2024

@baarbo že len trocha a plus aj pečeňové boli výsie, a aj beru mi krv na glukózu, že zapal neni povedala tak neviem zbieram moc do fľaše do zajtra , aké dole na tej strane pichá stále , a pokus bola som aj na ultrazvuk nic tak neviem že co už

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre