Pichanie Clexanu počas tehotenstva

janka3179
15. nov 2024

Ahojte , kde si v tehotenstve ešte pichate clexan ?okrem ruk mam už tam bunce modriny , do brucha nie a do nôh sa bojim doktorka mi predpisala 0,6 dávku ale vyšla mi z ruky už aj krv dnes .

nina004
15. nov 2024

@janka3179 dávala som predovšetkým do brucha, keď už toho bolo dosť ,tak do stehien, ruky boleli najviac a boli moja posledná voľba. Druhé tehotenstvo som to zvládla len do brucha.

stellarstar
15. nov 2024

Brucho a stehno

petamich
15. nov 2024

Mne do stehna hematologicka zakazala, ze tam nie (neviem preco) tak som si pichala do bokov, ako mas pas nohaviciek, s tym som potom prezila az do konca tehotenstva 🙂

surama
15. nov 2024

@janka3179 Pichala som si do stehien, ale trebalo tak chytit a nadvihnut tu kozu a tak pichnut, nie do svalu.

ikonica
15. nov 2024

Dve tehotenstva som si pichala vylucne do brucha... Do nohy som to nejak nezvladala a do ramena mi nemal kto pichat ..

lunetak
17. nov 2024

Som v 7.mesiaci a zatial picham stale do brucha, len som to trosku posunula viac do bokov, obcas boli, obcas nie, obcas vyjde kvapka krv, ale uz som nasla grif ako pichat tak, aby som mala minimalne modrinky, teraz sa mi asi po 2 mesiacoch stala ze sim trafila zilku a urobila sa modrina

janka3179
autor
17. nov 2024

@lunetak tak ja mám po rukách dosť modriny neviem či je to Ok aj buncky

3petka
17. nov 2024

@janka3179 ja som si nakoniec do bokov. Keď pichnes tak potom musíš latku vystrkovať pomaly ak to urobíš rýchlo tak budeš mat modrinu a aj to viac boli.
Toto napr nevedeli ani sestričky v nemocnici lebo som si potom nechala pichat už id nich no nakoniec som si aj tak pichala sama lebo oni mi to vrazili do ruky a sup vpustili latku.
Treba to robiť pomaly

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre