Pichanie brucha v 28. týždni

10. aug 2022

Ahojte baby, chcem sa opýtať ci nemáte skúsenosť s pichanim brucha? Ráno som zadržala stolicu (mam zápchu od zaciatku tehu) pretože som zrovna stala pri sporáku a keď som už mohla ist tak ma to prešlo.
Poobede som si dala takú tu chladenu tyčinku fantáziu a až po zjedeni som si všimla, že jej skončila záruka 22.6. Ale nebola zlá na chuť. Potom ma začalo od zaludka pichať a išlo mi to celým bruchom, ako keď máte zastavené vetry, len to neprichadzalo v kŕčoch, ale proste to pichá. Dala som si espumisan, isla som na WC a len vyslo zo mna par zapecencov (keď to musím takto nazvat) 🙈 potom mi to prešlo. Isla som do obchodu a kúpila som si 3bitku a ako som ju dojedla tak zase. Pichá ma od zaludka, ako keby aj rebrá a ide to proste celým bruchom. Keď lezim, je to miernejšie. Myslíte si, ze som si podrazdila žalúdok alebo mam zastavené vetry? Alebo mam nejakú reakcih na sladké? Ďakujem za odpovede. Nechcem zbytočnú paniku vytvárať preto sa najprv pýtam tu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre