Ahojte tehulky, maminy, žienky. Chcela by som sa opýtať.. Bola som pred týždňom na poradni, a spominala som doktorke môj problém no povedala mi len že ,,uvidíme ako to bude pokračovať’’ tak skúsim napísať sem..
Som v 17tt a už nejakú dobu cítim pichanie v pošve. Našla som diskusie na túto tému, no žiadna situácia nebola podobná tej mojej.. kŕče vo vagíne nemam len občasne, ani 1-2x za deň. Mám ich každý deň, aj 15+ krát za deň. Niekedy tie kŕče prechádzajú aj do konečníka, intenzita sa mi zdá byť stále rovnaká, možno minimálne silnejšia ako bola prvé razy. Stretla ste sa s tým už niektorá alebo s tým máte nejaké iné skúsenosti ? 🙏🏽
@perdita11 áno, magnezium mi doktorka poradila a beriem 2x denne ale nepomáha :(
@katkakatarina300 doktorka ti nekontroloval krcok sonom vaginalne? Jeho dlzku? Ci sa nahodou neskracuje.
@luci_dar bohužiaľ nie, povedala len že malý je v poriadku a rastie a to bolo všetko.. moje kŕče neriesila ani nevyšetrovala a nehľadala príčinu, no dosť ma to trápi či je všetko v poriadku. Ak sa to nezlepší do ďalšej poradne tak jej poviem aby skontrolovala všetko čo sa dá.
@katkakatarina300 ja by som sla aj na pohotovost. Mala urcite skontrolovať krcok, zaroven vytery, moze to byt aj infekcia ci zapal.
Stolica vetry je ôk?...lebo ja mam zápchu a plynatosť a keď už je to moc tak mam bolesti kŕče úplne všade aj v pošve,konečníku atd....
@katkakatarina300 zájdite si...budeš kludnejsia ...
Držím palce...daj vedieť potom...
@katkakatarina300 ahoj čo to bolo ?
@juliavolna nakoniec to bola veľká záťaž na maternicu, mala som ju slabšiu a maličký bol na moje telo “príliš veľký” a urobil sa mi potom z toho aj pupočný pruh. Všetko ale dopadlo dobre, sme zdraví a 4.5 sa mi narodil nadherny synček 🙂))) veľa zdravicka prajem aj vám
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@katkakatarina300 magnezium beries?