Pichanie a až kŕče vo vaječníkoch v 6. týždni

vendi123
15. apr 2022

Ahojte prosim vas je urcite v poriadku ak ma picha a silno boli raz za den na par sekund vajecnik? Ale riadne to zaboli. Ale len par sekund. Akoby silne krce. A to uz som cca 6 tt. Nekrvacam ani nic. Len tie bolesti. A chcem sa upokojit ci je to okej lebo az za 5 dni idem ku gyn dakujem .

diamond007
15. apr 2022

@vendi123 áno v poriadku

pinaofina
15. apr 2022

@vendi123 áno je 🙂 ja som sa minule postavila a tak ma pichli, ze som myslela, ze sa mi odtrhol vajecnik 😄 sa to tam vsetko natahuje, roztahuje, rozpina

vendi123
autor
15. apr 2022

@pinaofina dakujem za ukludnenie. Lebo sa normalne bojim. Mam syna ale prinom som dosla az po 2hom mesiaci ze som tehotna a taketo nieco si nepametam a to uz bolo 8 rokov dozadu. :D a bala som sa tejto bolesti ze co to moze byt. Nemyslela som si ze az taka bolest to je ked sa to roztahuje. Vtedy som mala len 17nast tak mozno preto ma to tak sialene nezabolelo obcas alebo si nepametam :D... Dakujem ukludnili ste ma teda. 🙂 ❤️❤️❤️

lilienkah
15. apr 2022

Ja som to mala tiež, zmizlo to až po 2 týždňoch kedy som zistila že som tehotná 😊 (6tt) je to jeden z príznakov

vendi123
autor
15. apr 2022

@lilienkah chvalabohu aspon sa nemusim bat teda. Strasne moc dakujem za ukludnenie ani neviete ako ❤️😊

nika_val
15. apr 2022

@vendi123 určite to ale spomeň pred dr keď budeš na kontrole..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre