Ahojte babulky, idem zajtra na injekciu, som v 30 tt a protilatky v 28 tt vysli negativne, vraj mi to pichnu pre istotu, uz som po jednom zamlcanom potrate v 1. trimestri kde mi bola podana injekcia hned po kyretazi. Mate s tym skusenosti? Bojim sa aby to nesposobilo nejaku neziaducu reakciu, kedze vsetko je doteraz v poriadku. Dakujem za odpovede
Ja som tiež nemala nikdy pichnuté protilátky "pre istotu", vždy len po pôrode (obe deti sú Rh+).
Pri prvom som mala po pôrode pichnutu a teraz mi robili testy akurat minuly týžden. vyšli negatívne a nic neriešili, nepichali.
Pri prve dceke mi pichli Rhegu ci ako se vola preventivne, lebo ja jsem Rh negat a muz Rh pozit... pote mi bola podana aj po porode.....
Ani mne nič nepichali, keď mi vyšli protilátky negatívne. Bola som 2x tehotná, som rh- a obe deti majú rh+. Rhegu mi pichali len po pôrode, počas tehu nikdy... A všetko ok.
ani mne nič nepichali, protilatky vyšli negativne, tak nebolo treba a ni pri prvom a ani teraz.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
pre istotu? hmmm...
neviem persne ako to chodi a ake su presne postupy,ja len osobne:
3 tehotenstva - protilatky vzdy OK, pre istotu injekcia ziadna. az po porode, ked dietatko malo rh pozit.