Maminky upokojte ma. Beriem už piate atb v tehotenstve. Naozaj sa bojím o bábätko. Prvé som brala v 10tt maxmirror pre začervenany krčok a zápal. V 16tt som dostala covid ,tri dni a tri noci horúčky užila som 12 paracetamolov za 72 hodín, lebo som musela zrážať horúčky, zimnicu som mala. Bola som u lekára a zistil mi pridruženu baktérialnu infekciu crp 82 takže som musela vybrať 2 balenia zinnatu. Lebo po jednom to nebolo ešte úplne dobre . Teraz som v 23 tt dostala zápal pľúc takže beriem už druhé balenie atb rovamycine (lebo po prvom balení tam stále bol zápal aj ked slabší)plus erdomed lebo ma hlieny išli zadusiť. Nemám ani možnosť veľmi oddychovať keďže mám doma 18 mesačné dieťa s ktorým sa ešte aj musím nadrapovať. Prosím zažila ste niektorá dačo podobné a dieťatko bolo v poriadku a zdravé?
Uzivaj aj Probiotika.
Ahoj ja som pri synovi brala tiež antibiotiká často. Mala som strašný ekzém, komplet po celom tele, všade zápaly kože, všetko mi praskalo do krvy koža opadavala... A zabrali len antibiotiká. Tak som vybrala niekoľko balení počas tehotenstva. Aj kortikoidne krémy som brala celé tehotenstvo .A malý je v poriadku už má 6 rokov👍
Ja mávam problémy so zápalom močových ciest a môj urolog mi pri prvom aj pri druhom tehu vravel ze keď je treba budem na zinate celé tehu ak by som mávala zápal. Našťastie nie ale ze máva také mamičky ktoré berú celé tehu jednu tabletku zinnat denne. A sú bábätka v poriadku. Ja som pri prvom mala na začiatku zápal, brala som ATB. A je v poriadku. Tiež mám takého malého syna a je to brutal. Plus tehu teda.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Bábo bude ok. Ja som mala covid, potom zápal močových ciest, alergická reakcia, 2x som bola hospitalizovaná v nemocnici počas tehotenstva a v pohode.