Zdravim maminy, chcela by som sa opytat ci mate niektora skusenpst s pastilkami na hrdlo ktore sa mozu v tehotenstve, ci vobec nieco take je vhodne. Dakujem.
Nooo ja už nie som tehotná ale kojím a minule keď som mala zapálene hrdlo a bola som v lekárni tak po vete že kojim mi nechceli nič predať. Jedine pastilky ktoré boli vhodné sa na SR už nepredávaju a jedine že buď kloktať so slanou vodou alebo šalvijove cukriky🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
@idemo a uplne zbytocne… vacsinu pripravkov na hrdlo mozes aj pocas dojcenia. Vid. e-lactancia.org. Nabuduce si radsej sama pozri co mozes, bohuzial, medzery (alebo skor nezaujem) maju nie len lekari ale aj farmaceuti…
V tehotenstve neporadim, ale kloktat solou mozes urcite 🙂
Super dakujem vam... presne preto sa pytam dopredu lebo s poradenstvom v lekarni nemam dobru skusenost... uz mi raz chceli dat nieco co vobec nie je vhodne pre tehu, esteze to nakoniec nemali a v druhej lekarni ma upozornili
posielam aj link
https://www.pilulka.sk/dr-weiss
@sajmonka_1216 uz ich aj mam, rovno tie mi ponukli, dakujem 🙂
mne pomohli hydro pastilky👌
Od dr weissa je super aj sprej, počas tehu som bola 3x chorá, bez neho by som to nedala 🙏
Stopkašel je aj na bolesť hrdla a je na prírodnej báze, vhodné aj pre tehotné. Ja keď som sa pýtala v lekárni, povedali, že môžem iba toto.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
od dr. Weissa môžeš. tie si bylinné a je tam aj napísané, že aj pre tehotné.. všetky jeho výrobky môžu tehotné.. brala som aj sprej do hrdla, aj sirup, všetko..