Dobrý deň, máte prosím niekto skúsenosť z tehotenstva s predpoveďou o parcialnej moly hydatidosy karyotyp 69,XXX susp.? Ako celkovo vám to dopadlo? Potvrdili sa tieto predpovede aj po pôrode. Ďakujem veľmi pekne za akúkoľvek info.
@barborarrr
Zvyknu to vidiet na ultrazvuku a mola konci kyretom
@barborarrr ja som mala molu ukoncene kyretom, po 8 rokoch mame zdraveho chlapca
@olivia1425 ahoj, ďakujem za reakciu. No v mojom prípade už som ale v 27.týždni ...
@barborarrr pockaj a babo mas zdrave len je tam ta mola pritomna?
@aspinka dobrý deň, ďakujem za reakciu. a vtedy ste dieťatko nemali? Pretože ja som už 27. týždni. Prípadne ste ohľadom toho chodili do Ba k pánovi doktorovi Korbeľovi? Máte s ním prosím nejakú skúsenosť?
@kiki68 áno, zatiaľ viac menej áno. Teraz ma ešte len čaka vyšetrenie u dr. Korbeľa, čo rieši tuto trofoblastovu chorobu, tak som zvedavá, čo povie. Toto mi zatiaľ len predpovedali na zaklade ultrazvuku v Martine, že na zaklade nalezov by mohlo ísť o molu.
@barborarrr ahoj, mne túto trofoblastovu chorobu zistili až teraz po pôrode. Tehotenstvo bolo v poriadku aj pôrod bez problémov. Na kontrole po šestonedelí mi niečo našli v maternici, následne som išla na hysteroskopiu a tam sa potvrdila trofoblastová choroba. Mám však nejaké nejasné výsledky tak ma zatiaľ sledujú a uvidí sa čo ďalej.
@aknamorka22 ahoj. Ďakujem pekne za reakciu. A riešili ste to v Ba s tým doktorom Korbeľom? Či s ním máte nejakú skúsenosť?
@barborarrr zatiaľ som bola u neho len raz, za mesiac mám ísť znovu na kontrolu. Veľmi sa mi k tomu ešte nechcel vyjadriť lebo mám nejaké hraničné výsledky. Pán doktor je inak veľmi milý a je to naozaj odborník 🙂
@aknamorka22 ďakujem za info 🙂 tak to som rada, že je ok. Dlho som sa tam nevedela dovolať (mesiac) a keď som sa dovolala, tak mi prišlo, že ich to veľmi otravuje :D
@barborarrr pán docent je naozaj zaneprázdnený a je ťažko sa s ním dohodnúť. Mne tiež trvalo mesiac pokiaľ som sa tam dostala. Ale to čakanie stojí za to 🙂
@barborarrr ahoj, už si sa dozvedela niečo nové? 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som mala parcialnu molu skončilo to kyretom. Ešte som bola sledovaná, ale všetko dobre dopadlo. Dva roky na to som znova otehotnela a všetko bolo v poriadku.