Parciálna mola hydatidosa - karyotyp 69,xxx susp.

barborarrr
10. apr 2022

Dobrý deň, máte prosím niekto skúsenosť z tehotenstva s predpoveďou o parcialnej moly hydatidosy karyotyp 69,XXX susp.? Ako celkovo vám to dopadlo? Potvrdili sa tieto predpovede aj po pôrode. Ďakujem veľmi pekne za akúkoľvek info.

aspinka
10. apr 2022

Ja som mala parcialnu molu skončilo to kyretom. Ešte som bola sledovaná, ale všetko dobre dopadlo. Dva roky na to som znova otehotnela a všetko bolo v poriadku.

olivia1425
10. apr 2022

@barborarrr
Zvyknu to vidiet na ultrazvuku a mola konci kyretom

kiki68
11. apr 2022

@barborarrr ja som mala molu ukoncene kyretom, po 8 rokoch mame zdraveho chlapca

barborarrr
autor
11. apr 2022

@olivia1425 ahoj, ďakujem za reakciu. No v mojom prípade už som ale v 27.týždni ...

kiki68
11. apr 2022

@barborarrr pockaj a babo mas zdrave len je tam ta mola pritomna?

barborarrr
autor
11. apr 2022

@aspinka dobrý deň, ďakujem za reakciu. a vtedy ste dieťatko nemali? Pretože ja som už 27. týždni. Prípadne ste ohľadom toho chodili do Ba k pánovi doktorovi Korbeľovi? Máte s ním prosím nejakú skúsenosť?

barborarrr
autor
11. apr 2022

@kiki68 áno, zatiaľ viac menej áno. Teraz ma ešte len čaka vyšetrenie u dr. Korbeľa, čo rieši tuto trofoblastovu chorobu, tak som zvedavá, čo povie. Toto mi zatiaľ len predpovedali na zaklade ultrazvuku v Martine, že na zaklade nalezov by mohlo ísť o molu.

aknamorka22
11. apr 2022

@barborarrr ahoj, mne túto trofoblastovu chorobu zistili až teraz po pôrode. Tehotenstvo bolo v poriadku aj pôrod bez problémov. Na kontrole po šestonedelí mi niečo našli v maternici, následne som išla na hysteroskopiu a tam sa potvrdila trofoblastová choroba. Mám však nejaké nejasné výsledky tak ma zatiaľ sledujú a uvidí sa čo ďalej.

barborarrr
autor
11. apr 2022

@aknamorka22 ahoj. Ďakujem pekne za reakciu. A riešili ste to v Ba s tým doktorom Korbeľom? Či s ním máte nejakú skúsenosť?

aknamorka22
11. apr 2022

@barborarrr zatiaľ som bola u neho len raz, za mesiac mám ísť znovu na kontrolu. Veľmi sa mi k tomu ešte nechcel vyjadriť lebo mám nejaké hraničné výsledky. Pán doktor je inak veľmi milý a je to naozaj odborník 🙂

barborarrr
autor
11. apr 2022

@aknamorka22 ďakujem za info 🙂 tak to som rada, že je ok. Dlho som sa tam nevedela dovolať (mesiac) a keď som sa dovolala, tak mi prišlo, že ich to veľmi otravuje :D

aknamorka22
11. apr 2022

@barborarrr pán docent je naozaj zaneprázdnený a je ťažko sa s ním dohodnúť. Mne tiež trvalo mesiac pokiaľ som sa tam dostala. Ale to čakanie stojí za to 🙂

aknamorka22
29. apr 2022

@barborarrr ahoj, už si sa dozvedela niečo nové? 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre