Pálenie záhy v tehotenstve

beatrice1111
23. nov 2021

Ahojte som v 28tt a strašne ma od dnes páli záha, neviete z čoho to môže byt poprípade čo na to funguje? Ďakujem 🙂

kvetinka1797
23. nov 2021

je to z toho, ze si tehotna 😁 a mne nato nefunguje vobec nic.. na chvilu pomoze soda bikarbona, no len fakt na chvilu 🙈 ..niekomu pomaha horcica, mlieko, detske piskoty, tak vyskusaj mozno budes jedna z tych stastnych, ktorej to zaberie 😁

amelie2017
23. nov 2021

Mne na chvilu pomohol gaviscon. Ale ten som si davala len v noci, ked to uz bolo na nevydrzanie. Inak mi pomohlo len porodit. Oba razy. Pri prvej som este v noci po porode revala, ze to nikdy neskonci.

bobinka105
23. nov 2021

@beatrice1111 mne pomohlo iba zjesť surový ošupany zemiak 🤷🥔

minesasubu
23. nov 2021

Z knizky snad pomoze

helenapx
23. nov 2021

@minesasubu ahoj skús pohrýzť pár mandlí, mne to pomáhalo. Asi budeš mať vlasaté bábätko.

cimage
23. nov 2021

Ja si davam mlieko, alebo kyslejsie jablko.

petamich
23. nov 2021

mne pomohol len Gaviscon

domka222
23. nov 2021

Počkaj ešte na vyššie štádium tehotenstva🙈 Mne pomáha už len to, že po 6 tej sa snažím nejesť.

julie19
23. nov 2021

Tak záha to je proste z tehotenstva, čím vyššie štádium tým horšie 😅🤷‍♀️ Posledný mesiac som už nevedela v akej polohe spávať aby má netlacilo brucho alebo nepalila záha 🙄... prešlo to až po pôrode, zrazu, ako keby to ani nikdy nebolo ;) ... inak na take zjemnenie mi pomahali mentolové žuvačky alebo cukríky

minesasubu
23. nov 2021

@helenapx to asi nepatrilo mne ci ? Kedze ja som len komentovala

zanetakovacsova
23. nov 2021

@beatrice1111 mne zo začiatku stačila žuvačka, potom mlieko a potom už nič nepomáhalo 🤔😃

amelie2017
23. nov 2021

@helenapx prva bola vlasata, druhy, pri ktorom ma palila zaha uz tyzden pred pozitivnym testom- podla toho som hned vedela, ze som tehotna, mal na hlave paperie 😀

katarinka2290
23. nov 2021

@beatrice1111 rennie ice z lekarne mi pomahalo,niekedy nepomohlo nic.momentalne si davam gaviscon a som v 37tt.uz ani to mi nezabera.skusala som vsetko mozne co mi kto odporucil a nepomohli nic,ked tak iba na chvilku. Babo uz vyse tlaci na zaludok tak uz z toho vraciam.

bazde
23. nov 2021

@beatrice1111 mne med

michaela789
24. nov 2021

Gaviscon, Gastrofruit.
Hlavne si nedávaj mlieko, zdá sa to ako dobré riešenie ale v konečnom dôsledku podporuje pri trávení tvorbu kyseliny a skončíš s ešte horším pálením, než s akým si začala.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre