Babenky co fakt pomaha na palenie zahy? Od kedy mi zacal 3 trimester nemozem dat stym rady....kazdy den toto iste uz mam tak vsetko podrazdene ze uz nevladzem 😪
Mne nic nepomohlo. Pri oboch babach som sa isla zblaznit. Pri prvej nastasti len posledne dva mesiace. Posledny mesiac uz to bolo na nevydrzanie. Pri druhej to zacalo uz v 4. mesiaci. Nepomahali ani tabletky od gyn. Ale je pra vda, ze akonahle vyjde dieta von, je po zahe. A naozaj tak bolo. V tu sekundu vsetko prestalo. Najmladsia ma 21 mesiacov a za 21 mesiacov od porodu ma zaha nepalila ani raz.
@yanni ale aj tebe sa vkuse grgalo a prisla taka neznesitelna bolest az do krku hrdla ?mam pocit ze tak uz mam vsetko podrazdene zby som si to najradsej odrezala 😀😀😀 strasne to je a co mna nikdy nepalila zaha jak stojim nic akonahle lahnem alebo som v polosede katastrofa....
Mne pomohlo rozžuť 5-6 ks.mandli,nesolene
Mne pomohla surová mrkva. A pri prvom tehotenstve jablko.
Skús rennie
Pukance 😀 najedla som sa ich na dva roky dopredu 😂
Nerozozere mi to hrdlo do porodu ? 😀😀
Fatra,Sulinka,soda bicarbona. Nejest potraviny,co to sposobuju.
@stanulienkat ked ja mam pocit , ze aj z obyc.kuracej polievky...no skratka zo vsetkeho mozneho
Ahoj,mne pomohli mandle v šupke nesolené.
Za mňa tiež mandle nelúpané.
Mne pomahal gaviscon
@lenka4321 nolpaza, liecila som sa na reflux už predtým ale odedy som otehotnela, je to katastrofa. Nedokázala som nič zjesť až som začala chudnúť. Gastroenterológ mi predpísal nolpazu, gynekológ tiež povedal že môžem. Snažím sa ju dávať len každý druhý deň, niekedy si dám aj každý keď mám krízu ale konečne sa môžem normálne najesť
Ja si dávam rennie a keď už je to fakt zle dám si bystrinka, ale nie vždy to pomaha😂🤷♀️
Lyzicku horcice. Neviem ci to zabera aj na tehotensku zahu, ale na tu beznu okamzite 🙂
palenie zahy vkuse, nocne krce, v tomto pocasi migrena a jedlo nemozem ani vidiet. Uz tak 3 mesiace s zhorsuje sa to. Pri prvom to bolo rovnako. Neostava nic, len vydrzat. Spat nemozem poriadne, no myslim, ze uz viac deti mat nebudeme, ak sa teda nepristasri nahodou 🙂
Aj mňa teraz akurát strašne pali, dala som si mlieko zabralo ale iba na chvíľku. Priateľ povedal ze lyžičku horčice nech si dam
Mne pomohol jedine Malox mätový.
@krisbar nolpaza je testovaná aj na tehotnych, povedal mi to gastroenterológ aj gynekológ. Vraj to tehotne bežne berú. No problém je že na väčšinu liekov sa píše, že sa v tehotenstve sa neodporúča ale pri tom polovica z nich sa normálne v tehu predpisuje. Dokonca pocas prvého tehu mi dal dr lieky na udržanie tehotenstva a bolo tam vyslovene napísané, že v tehotenstve sa nemôžu brať, vystresovaná som mu volala a vraj ten príbalový leták nie je aktualizovaný niekoľko rokov, pri tom v iných krajinách je bežné podávaný, no a donosila som v pohode 😀 tak odvtedy verím lekárom, nie príbalovým letákom
Tak mňa záha v trhu nie ,že pálila ale doslova až bolela jediné čo mi pomohlo bolo gaviscon...
Mojej sestre zabralo mlieko ,a kefír...napríklad....😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som pila Bystrinku.