Ahojte. Čo prosím vám naozaj pomohlo ? Od tbl z lekarni, cez mlieko, chlieb, sodu, som skusila všetko 😔😔😔😪😪😪 pre mňa je to zufalosť najväčšieho kalibru, strašne nepríjemné palenie, fuuujjj
Mne jediné čo pomohlo len malox.
Iné nič
Mne pomahalo iba Rennie. Ked som sa v noci zobudila na zahu a hned som si dala rennie. Docmulala a zaspala. Zahu som mala brutalnu. Az som z nej vracala.
ja som pila acidko, netvrdim, ze pomohlo uplne, ale aspon som vedela zaspat .... a spala som posediacky :D
@simona1306 ano ano posediacky spanok 🤣 tato cast tehotenstva mi ozaj nechyba 🤣
Mne pomohol až pôrod ✌️
Mne pomáhala bystrinka a nejesť pečivo. Keď som nejedla nepalila má večer. No a nemohla som ani veľmi korenené jedla 🙂 žila som na ovocí
musela som posunut vecere na skorej. Velakrat mi aj tak doslo zle, potom ako pisali ostatne sievcata, Rennie a spat skoro po sediacky. Ulavilo sa mi az teraz na konci tehotenstva ked babatko zostupilo dole a uz tak netlaci na zaludok, ale stale nesmiem neskoro vecer jest.
Vypit sumiacu Bystrinku.
Ja som vsetko snad skusila, zaspavam s plačom, mňa z tej zahy boli cely pažerák, a ked sa v noci zobudim az ma to sem tam pridrhne co uzz mi to aj do dychačky vbehlo 😪😪😪 na fatre som teraz fičala, ale to som bola schopna jednu vypiť za 1 vecer... mam z toho take hrdlo podráždene a to ja som aj citliva na bublinkové vody
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne celkom pomáhalo ošúpané jablko