Pálenie záhy v tehotenstve

lilko123
5. mar 2024

Dobrý večer baby chcem sa Vás opýtať či ste mala niektorá skúsenosti v tehu som 33tt a strašne ma pali žaha už sa to nedá vydržať už mám taký pocit že ma páli keď sa obyčajnej vody napijem. Povedala som to aj svojmu gynekológovi a ten mi povedal na to aby som vyskúšala sódu bikarbonu ale mi to nepomáha tak som sa bola v lekárni opýtať ci je niečo na to a dali mi také gély vola sa to GASTERIN ale ani to mi nepomáha tak mi dneska kamoška hovorila ze si môžem dat HELICID čítala som na nete ci to môžu aj tehotné užiť a je písané že áno. Užívali ste niektorá ten Helicid nemôže sa nič stať? Ďakujem za každú odpoveď

athena27
5. mar 2024

Mňa pálila strašne záha.. pomáhali mi žuvacie tablety Gaviscon (odporučené od gyn) a jedla som na kilá jablká a burizóny to tiež zaberalo.

docq
5. mar 2024

Bez konzultacie s lekarom neužívajte antacidá tento stav je prechodný a časom celkom vymizne v zasade platí vyhybat sa mastným a korenistým jedlám po jedle radsej sedte min stvrthodinku a posledne jedlo min 3-4 hod pred spankom .

becca234
5. mar 2024

@lilko123 ja som 21 tt, záha ma páli večer posledné 2-3 týždne..nepomohla mi ani zmena stravy, nejem korenené jedlá ani ťažké a vysmážané…cca 5-10 minút pred spaním si dávam tabletu gastrofruit a pomáha mi sa normálne vyspať…odporúčam sa však poradiť s lekárkou, ale na obale bolo že môžu aj tehotné..sú také skôr prírodné

lilko123
autor
5. mar 2024

Ďakujem Vám veľmi pekne lebo sa to nedá už vydržať

veron8883
6. mar 2024

@lilko123 gaviscon ale jediné čo mi pomohlo porodiť 🤣

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre