Pálenie záhy v 5. týždni tehotenstva

esterka639
24. apr 2024

Ahojte malí ste niektoré žienky v tehotenstve už v 5tt pálenie záhy? Mňa strašne páli nájme v nocí

bubuzu
24. apr 2024

@esterka639 mala som síce neskôr, ale pomáhalo mi mlieko

radacak
24. apr 2024

Tiež až neskôr... ale tiež pomáha mlieko

olivierko229
24. apr 2024

@esterka639 mne pomohli mandle. A brala som to tak, ze super, oriesky, dobre pre babatko 🙂

kakakina
24. apr 2024

Ja pri druhom už asi od šiesteho týždňa ,a pomáhali mi neprazene,nesolene mandle .

saxana000
24. apr 2024

Mne pomohlo renie ice a.ryzove chlebiky

maryetta
24. apr 2024

Ano mala. Na zaklade toho som si robila tehu test. Lebo mna zaha iba v tehu palila. A preslo to par dni po porode.

linalinabizu
24. apr 2024

Mala som celý čas a nepomohlo dlhodobo nič ,striedala som zázvor ,mandle,citrónovú vodu ....ale celé tehotenstvo som prakticky pregrcala vždy keď som sa najedla ,takže to bolo jedno ,lebo aj tak to šlo von 🥴....

rebecca999
12. jún 2024

@maryetta Cauko citam diskusiu. Ja tiez pálenie záhy ale neuveritelne. Nikdy to nemávam. Som 10 dni po ovulacii a o 3 dni by mala prísť mrcha a mala by som začať stimulovať na ivf liekmi. To ak naozaj takto vyjde neuverim.😂

maryetta
13. jún 2024

@rebecca999 ja som už aj plakala pd zufalstva. Bolo to hrozne. Zvracala žlč. No hnus. Som rada že je to za mnou. Každý deň bol pre mňa utrpenie.

rebecca999
13. jún 2024

@maryetta aj mne bolo včera hrozne ale dnes dobre chvalabohu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre