Ahojte malí ste niektoré žienky v tehotenstve už v 5tt pálenie záhy? Mňa strašne páli nájme v nocí
Tiež až neskôr... ale tiež pomáha mlieko
@esterka639 mne pomohli mandle. A brala som to tak, ze super, oriesky, dobre pre babatko 🙂
Ja pri druhom už asi od šiesteho týždňa ,a pomáhali mi neprazene,nesolene mandle .
Mne pomohlo renie ice a.ryzove chlebiky
Ano mala. Na zaklade toho som si robila tehu test. Lebo mna zaha iba v tehu palila. A preslo to par dni po porode.
Mala som celý čas a nepomohlo dlhodobo nič ,striedala som zázvor ,mandle,citrónovú vodu ....ale celé tehotenstvo som prakticky pregrcala vždy keď som sa najedla ,takže to bolo jedno ,lebo aj tak to šlo von 🥴....
@maryetta Cauko citam diskusiu. Ja tiez pálenie záhy ale neuveritelne. Nikdy to nemávam. Som 10 dni po ovulacii a o 3 dni by mala prísť mrcha a mala by som začať stimulovať na ivf liekmi. To ak naozaj takto vyjde neuverim.😂
@rebecca999 ja som už aj plakala pd zufalstva. Bolo to hrozne. Zvracala žlč. No hnus. Som rada že je to za mnou. Každý deň bol pre mňa utrpenie.
@maryetta aj mne bolo včera hrozne ale dnes dobre chvalabohu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@esterka639 mala som síce neskôr, ale pomáhalo mi mlieko