Ahojte, prosím poraďte niečo na pálenie záhy. Uz je to neznesitelne, ta bolest je spojená s bolesou na hrudi vystrelujuca do lopatiek občas mám problém sa aj nadýchnuť…. Som v 32 tt a neviem si predstaviť takto fungovať ešte 2 mesiace uz som vyskúšala asi vsetko mlieko chleba piskoty rennie… ďakujem za rady
Skús čaj ukko, len pre istotu pozri či sa môže v tehotenstve
Fatra bola moja spasa.
Ja som 37tt a tiez som z toho uz zufala....pred tehotenstvom som to nepoznala. Jedine, co mi zaberie, aj to na chvilu (aspon kym zaspim) je lyzicka sody bikarbony vo vode.
Rennie ice a nejest vela sladkeho a korenisteho. Plus mne pomaha voda s citronom.
@diefca citrusy su kyselinotvorne.
Autorka-Jest mensie porcie, nejest mentolove, koreniste, kofeinove, mastne, sladkosti...
@stanulienkat no možno su ale aj mne pomaha pit vela vody s citronom. Celkovo na palenie zahy mi lekarka odporučala zvyšiť pitny režim takže mozno to nieje cotronmi ale vodou, neviem ale pomaha to
A ked je najhorsie tak renie ice jedine. Fatra pomohla na 2 minutky a potom zas palilo
Mne pomáhala len Bystrinka. 7 mesiacov som bola na nej, nejedla som pečivo ani čokoládu. Ku koncu som už mala pocit, že má páli zo všetkého. Už fakt som odratavala dni. Som pár dní po pôrode a najviac som sa tešila na čerstvý rožok.
Ešte občas cítim pálenie, ale to len trošku. Telo sa asi potrebuje dať postupne do poriadku.
Ja ani tehotna nie som a vodu s citronom pit nemozem, lebo hned mam ohen za hrudnou kostou.
@stanulienkat moze byt, ale mne to paradoxne pomaha. Cca pol citrona na liter vody
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Rennie a Rennie Ice....ale fakt to pomohlo len na chvilu...v noci som spávala ku koncu posediacky
Porodom to preslo, za poslednych 8 rokov ma palilo hadam 3x