Pálenie záhy v 32. týždni

1. júl 2024

Ahojte, prosím poraďte niečo na pálenie záhy. Uz je to neznesitelne, ta bolest je spojená s bolesou na hrudi vystrelujuca do lopatiek občas mám problém sa aj nadýchnuť…. Som v 32 tt a neviem si predstaviť takto fungovať ešte 2 mesiace 😌 uz som vyskúšala asi vsetko mlieko chleba piskoty rennie… ďakujem za rady

katkaseiner
1. júl 2024

Rennie a Rennie Ice....ale fakt to pomohlo len na chvilu...v noci som spávala ku koncu posediacky 😭
Porodom to preslo, za poslednych 8 rokov ma palilo hadam 3x

mayami
1. júl 2024

Skús čaj ukko, len pre istotu pozri či sa môže v tehotenstve

sella38
1. júl 2024

Fatra bola moja spasa.

danielinda
1. júl 2024

Ja som 37tt a tiez som z toho uz zufala....pred tehotenstvom som to nepoznala. Jedine, co mi zaberie, aj to na chvilu (aspon kym zaspim) je lyzicka sody bikarbony vo vode.

diefca
1. júl 2024

Rennie ice a nejest vela sladkeho a korenisteho. Plus mne pomaha voda s citronom.

stanulienkat
1. júl 2024

@diefca citrusy su kyselinotvorne.
Autorka-Jest mensie porcie, nejest mentolove, koreniste, kofeinove, mastne, sladkosti...

marcela199
1. júl 2024

@stanulienkat no možno su ale aj mne pomaha pit vela vody s citronom. Celkovo na palenie zahy mi lekarka odporučala zvyšiť pitny režim takže mozno to nieje cotronmi ale vodou, neviem ale pomaha to😃😃
A ked je najhorsie tak renie ice jedine. Fatra pomohla na 2 minutky a potom zas palilo

rybkoava
1. júl 2024

Mne pomáhala len Bystrinka. 7 mesiacov som bola na nej, nejedla som pečivo ani čokoládu. Ku koncu som už mala pocit, že má páli zo všetkého.😥 Už fakt som odratavala dni. Som pár dní po pôrode a najviac som sa tešila na čerstvý rožok.😊 Ešte občas cítim pálenie, ale to len trošku. Telo sa asi potrebuje dať postupne do poriadku.

sella38
1. júl 2024

Ja ani tehotna nie som a vodu s citronom pit nemozem, lebo hned mam ohen za hrudnou kostou.

diefca
1. júl 2024

@stanulienkat moze byt, ale mne to paradoxne pomaha. Cca pol citrona na liter vody

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre