ahojte uz asi 3 vecer ma strasne pali zaha.neviete mi poradit nieco?skusila som mlieko.mentolove cukriky,suche keksy.zatial neuspesne.co vam v tehotenstve pomohlo.dakujem za kazdu radu.
@katulka1141 mna traapilo to iste poslednedva mesiace tehotenstva nic nezaberalo a narodila sa mi mala vlasana 🙂
Skus Fatru uplne super zabera.
Tiez ma pali zaha, ale az tak, ze ani lezat nemozem. Hlavne vecer ma to chyta. Obcas mi pomaha kysla uhorka, alebo jablko. A nesmiem nic sladke, vtedy je to strasne.
@katulka1141 jedine co mne pomohlo a to som tiez patrala ,lebo uz som bola zufala boli mandle ,za hrst si hodim do ust a poriadne pozujem a ked nepomoze na 1x tak si dam zase aj problem zazehnany. 😉
...Mne doktor poradil mlieko, ale kedže to ja nevypijem kúpila som si dnes tortové oblátky, vraj aj to pomáha, tak uvidím 🙂
@katulka1141 mne okrem mlieka studeného nič iné nepomohlo ... a základ je ležať na vyvýšenom, nesmieš ležať vodorovne 🙂
@katulka1141 Mne pomohlo mlieko, ale len kratkodobo a vraj mlieko palenie neskor este zhorsuje. Ked bolo najhorsie (lebo mna zaha palila tak, ze ma az usi stipali 🙂 ), davala som si malinku lyzicku sody bikarbony s vodou, to pomahalo na sto percent. Co sa lekarenskych produktov tyka, tak Gastrocynesine (dufam, ze som to dobre napisala) = to je homeopatikum vhodne aj pre tehotne a celkom mi to zaberalo. Ale niet nad sodu bikarbonu, samozrejme s mierou 🙂
ahoj,mne pomohla minerálka fatra a anacit, 🙂 dá sa kúpiť v lekárni, 🙂
dakujem pekne.skusim tu mineralku aj tie tortove oblatky aj jablko.dam potom vediet. 🙂
Mne ked nepomahalo už asi nič na žahu,tak som si dala tabletku pred spanim hlavne TALCID je super ,rozpostí sa v puse. Predpokladam,že si už vo vyšom štadiu tehotenstva.
simonlea som len v 11t5d ale zaha ma traplia uz predtym,len teraz je to ovela horsie.mlieko pomoze na chvilku.
@katulka1141 ahoj trochu octu a lyzicku sody bicarbony do 2dl pohara...vypit 100% :D horsie je, ze sa to nema kazdy den...t
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@katulka1141 ahoj... mňa záha pálila dosť a pravidelne 😖 ale pomohla mi taká šumienka Bystrinka - to je taká šumienka do vody alebo šumienka s názvom Minerál... mali by to mať v každých potravinách 🙂 🙂