Ahojte potrebujem radu 😕
Som v 13tt a od začiatku tehotenstva do teraz ma nesmierne páli záha a bolí ma brúško od rána do večera ma napína neviem stáť na nohách veľmi slabá som ...čo mi nato pomôže?? 😑
Ďakujem
@lara_pattinson mne na záhu pomáhala aj Bystrinka. Vysypeš do pohára s vodou a v piješ kým bublinkuje. S nevoľnosťou Ti neporadím. Tieto dve veci ma trápili 9 mesiacov bez prestávky
@kristina2412 tiez si ju od vcera davam a uz mozem lepsie existovat
@lara_pattinson Rennie, Fatra, mlieko, mandle ... spať na vyvýšenej poduške a vydržať. Ja som to mala pri oboch deťoch od začiatku do konca, som si užila...
Mne pomohlo iba jablko. Ja neviem preco, rozum mi to neberie ale mala som otrasnú zahu a ked som zjedla jablko tak sa mi hned uľavilo.
@lara_pattinson chúďa moje 😁 presne viem, o čom hovoríš 😓 mne pomáhalo aj žuvanie žuvačky, alebo malox?alebo tak nejako..inak nič, len vydržať, zo začiatku mi dr.predpisala aj nejaké lieky od nevoľnosti, kým mi z nich zle nebolo..držím palce, a nech ti to rýchlo prejde.mna to držalo celé tehotenstvo, na druhej strane, aspoň som moc nepribrala, keď som mohla len suché rožky 😑
@zontik mne nepredpisal lekar nič povedal mi že to musim vydržať :/ ale dneska mi už bolo dobre tak dufam že už ta bolesť zas nepride ☺ a ďakujem za radu
@lara_pattinson tak vydržať 😊 by som mu dala držať zo dva dni😎
@lara_pattinson ahoj ja som si dávala tablety Gaviscon .. dá sa kúpiť v lekárni bez receptu. Bez toho som nevedela existovať a mala som ich v noci hneď po ruke aby ma ta záha tak nestípala
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lara_pattinson mne na tú zahu pomáhala obyčajná Fatra.(nie ta s krížikom)