Pálenie v tehotenstve, ale stery sú negatívne.

tinka308
9. mar 2020

Ahojte dievčatá, od 7 týždňa tehotenstva pociťujem pálenie v pošve, teraz som v 14 týždni a stále mam s tým problém. Robili mi už 3 stery, ktoré boli negatívne, na urológii som bola tiež 2x a výsledky boli negatívne. Dostala som na preliečenie Macmiror - nepomohol, 3x Gynasatan, používam Rosalgyn a pálenie stále cítim. Niekedy veľmi intenzívne, niekedy trošku. Nesvrbí ma, iba páli. Nemáte niekto podobnú skúsenosť? alebo radu čo ešte vyskúšať?
Ďakujem

fishynqa
9. mar 2020

@tinka308 Lactofeel gel si neskusala?

katren
9. mar 2020

@tinka308 kup si na umyvanie Lactacyd Fresh...zeleny obal....neviem ci pomoze, ale je chladivy po pouziti, mozno aspon na chvilku....ja som si ho kupila a nechavam na leto, lebo az zimomriavky som mala, ako chladil.....

bibg
9. mar 2020

@tinka308 ja som ten istý pripad. Mne pomohol len repikovy a pupavovy čaj. Vyplachy. Klasicky čaj som spravila a potom fľaštičkou od rosalginu vypláchla. Každý druhý deň som to striedala. A cez deň som to miernila len fungicidom.

tinka308
autor
9. mar 2020

@fishynqa Ten si chcem kupit dnes tak uvidim.

tinka308
autor
9. mar 2020

@bibg no skusim urcite aj toto, lebo neviem ci to moze byt infekcia alebo mozem mat podrazdenu sliznicu v dosledku hormonov.

zzzzza
Včera o 20:28

@tinka308 ako ste dopadli?

tinka308
autor
Dnes o 06:26

@zzzzza nakoniec asi po 4 vysetreniach mi konecne zobral ine stery, kde mi vysla masivne ureaplazma. Bolo to tym, lieky na nu nezabrali ani neznizili jej vyskyt. Boli sme s nou az do konca tehotenstva.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre