Už pár dní ma pali v posve, som v 7 tyzdni tehotenstva, bola som u gynekologa robil mi stery, dal mi lieky Macmiror, užívam ich 3x denne. Len mám taký pocit, že mi moc nezaberajú, čo by som si mohla ešte kúpiť niečo volnopredajne? Čo sa môže v tehotenstve? Ďakujem
@viestta 3 den mám tie tabletky, neviem či ešte záberu...
Ahoj to isté mám aj ja som v 32 tt mne predpísal doktor clotrimazol al 100 užívam ich každý deň pred spaním a hneď po prvej tablete som cítila úľavu stoja 10€ ale stojí to za to si myslím .... Tak skús tieto 😉
rozhodne by som v tehotenstve nic volnopredajne neskusala bez porady s lekarom. a este k tomu v prvom trimestri🙈
Monitor ma 12 tabletiek nie treba počkať aspoň po 6 by malo byť lepšie a plus nejaký krém
@petus998 lenže ja nemam na vkladanie, ale ústne uzivam
@leamax ved jasne, idem k doktorovi 😉
Fuuuu, to co mas za potvoru, ze Ti dal oralne tabletky??? Mne v prvom trimestri pri 3 tehotenstvach ziadne oralne nedaval, a to som v kuse mala nejaky problem, tak bud Fluomizin, ak bakterie alebo neskor nieco s clotrimazolom, ale LOKALNE. A pripadne si kupit Rosalgin alebo Clogin vyplach,...Ja som si v prvom trimestri bala dat aj polku paralenu a kvapky do nosa, ked som bola chora. Je pravda, ze pri druhom som brala antibiotika, ale to som este nevedela, ze som tehotna. No, drzim palce.
Ako ste dopadli, bolo všetko ok?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?