Pálenie v podbrušku v 15. týždni

10. nov 2020

Ahojte baby.. Od včera večera, v noci aj teraz ma ako keby pálilo v podbrušku, raz na jednej strane raz na druhej.(neviem presne popísať ci je to pálenie alebo co) je to normálne? Na poradňu idem až 30.11.... V štvrtok som bola na pohotovosti kvôli krvácaniu a všetko bolo ok...nechcem hneď behať k Dr, že ak je to normálne... Ďakujem

majamat
10. nov 2020

nie ej to tahanie? ako ked svaly ttahaju, niekedy to mavame napr, medzi lopatkami a pod.

anonym12
10. nov 2020

Pálenie v podbrušku môže byť aj z mykózy,ale príčin môže byť viac. Je to neustále pálenie alebo len sem tam?

autor
10. nov 2020

@anonym12 mám mykozu ale už 6 deň si dávam cipky mi dala dr nato... A od včera večera mam taky pocit pálenia

majamat
10. nov 2020

no neviem si predstavit, ake to je a co by to mohlo byt. fakt neviem,a le teoreicky by to s infekciou mohlo suvisiet

autor
10. nov 2020

@majamat myslíš? Aj keď si už dávam 6 deň cipok? Ak mi to zajtra neprejde tak zavolám radšej Dr

majamat
10. nov 2020

ano skus. za telefonat nic nedas a uvidis, co ti povie.

anonym12
10. nov 2020

Ak ti dala len na mykózu,tak je možné,že máš aj baktériu. Neviem či ti brala výter alebo nie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre