Ahojte .. včera som si robila tehu test ktorý konečneeeee vyšiel pozitívne 🙏🍀❤️ som veľmi veľmi šťastná len teraz sa opäť bojím 😐 dva x som prišla o bábo 😐😐 bola som stým zmierená že veď raz sa to musí podariť a bude všetko ok ten deň prišiel našla som si svoje vytúžené dve // ... No teraz mám strach a obavy 😐 že čo ak sa stane to čo posledné dva razy stále si hovorím že tento krát to vyjde ale aj tak sa bojím a pri močení sa stále pozerám na papier či náhodou nejde zo mňa krv 😐😐😐😐 v stredu som objednaná k dr na potvrdenie tehotenstva možno má upokojí aspoň trošku 😊 ... A ešte mám otázku ... Pri močení má páli a stále chodím na wc neviete či môžem piť urologicjy brusnicový čaj ?? Alebo radčej už počkať do stredy a poradiť sa z dr ďakujem za odpoveďe
ahoj ja som v mala v obdobi raného tehotenstva zápal močáku, v lekárni určite odporúčam kúpiť prášky BLOKURIMA 😊 mne super zabrali, tiež musíš veľa veľa vody piť aby sa to vyplavovalo 🙂 držím palce 🍀
Nie čaj sa menšie v tehu a za b ešte viac dehydratuje. To radšej pi vody viac
@dada767 urologicky caj sa nemoze v tehotenstve, radsej d-manozu (blokurima) a zacala by som co najskor, nepodcenit to nech sa zapal nezhorsi 😉lebo potom jedine antibiotika zaberu
Tak asi by som išla radšej ku lekárovi ako sa stále testovala
@timea301196 zajtra pôjdem ... No kúpila som clearblue digitálny a vyšiel negatívne 😔 ... No neviem lebo prsia ma bolia mám ich aj naliate mám strašne nafúknuté bruško a mávam aj také mierne bolesti a pichanie v podbrušku
@sofia1979 lepšie je vidieť normálne je tam čiarka viditeľná voľným okom a nemusím ho áni nakláňať aby som niečo vydela 😔 dokonca včera som dala kamoška nech sa pozrie že či len ja z priateľom to tam nevidíme lebo bábo chceme ale aj ona tam vidí tu čiarku 😔😔 ... Toto je mamatest
Podľa mňa sú negatívne. Očividne máš príznaky pred ms aj ja takéto mávam
@sofia1979 no asi nebudem už testovať 😊 zajtra idem už ráno k dr. Tak som veeelmi zvedavá ako dopadnem už si ale nerobím veľké ilúzie 😭😐 ... No aspoň 2dni som bola šťastná 😊😐 .... Len čudné je že som mala v celku 5 testov ... Prvý robený mamatest ale.nie z ranného moču vyšiel negatívne na druhý deň ráno taktiež mama test to je tento čo mi vyšiel duch ... Dva dni som čakala a dnes som si povedala že veď spravím si ešte jeden no nie ráno všetky 3 su robené poobede a tie mi vyšli negatívne 😔 ... Iba ten čo som robila ráno mám tam 👻 😔🙏
@sofia1979 no veď áno neviem stále nad tým premýšľam aj sa bojím že sa opäť sklamem lebo to je asi viac % pravdepodobné ako to že tam naozaj nie o bude aj keď stále dúfam že možno je a testy sa mýlia 🤦🙆 ...
A tie predmenstruacne príznaky síce mávam ale tak Max 2 3 dní pred ms no tieto príznaky čo mám bolesť pŕs mierne bolesti v brušku mám už asi týždeň to tak pozorujem prsia mám také že keď dám dole podprsenku ako keby kamene snou spadli na zem 🙆😂
@dada767 no bolesti v podbrušku mám stále a citlivé prsia tiež ... Zajtra mám ísť na injekciu ale bojím sa ísť a dať si sama vyvolať MS 😔 ... Snažíme sa prakticky aktívne ... A nejde mi do hlavy ten minulý týždeň keď som mala bolesti v podbrušku aj v krížovej oblasti a cca 20min nato ako keby uťalo a bolo po bolesti ... Ja som vtedy myslela že dostanem do ďalšieho dňa ms ešte som si brala všade zo sebou aj vložky ak by náhodou no nedostala som ... Ešte mávam aj také že už už cítim že dostanem a stále nič ... Nič si nedomyslam aj keď chcem veľmi bábo
Mrzí ma to dám ti radu. Prestaň nad tym premýšľať a snažiť sa ono to príde
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dada767 môžeš piť urologický čaj no soytaj6sa v lekárni oni ti poradia ktorý je vhodný ja som tak pila. Občas. Držím prsty tak, ako vravíš raz to musí vyjsť nič iné si neoripúšťaj