Pálenie pri močení v 29. týždni

22. jún 2021

Ahoj, od zaciatku tehu mam krv v moci. Dnes ma raz dost palilo pri moceni,nebola to zas katastrofa,ale citila som to. Mam pockat do zajtra a zavolat mojej gynekologicke,alebo radsej zbehnut na pohotovost? Doktorka tu krv v moci nijak neriesila,kedze som nemala tazkosti. Povedala,ze ked nahodou budu bolesti,alebo palenie,tak sa to uz riesit musi. Tak neviem ci cakat do zajtra. Bolesti nemam,sem tam tvrdnutie bruska.

e1i
22. jún 2021

Cim skor k dr ak budu treba atb aby sa to nezhorsilo, prip nesposobilo predcasny pôrod

autor
22. jún 2021

@e1i cize mam ist radsej na tu pohotovost este dnes

e1i
22. jún 2021

Ja by som šla. Mam za sebou pôrod v 29.tyzdni.

autor
22. jún 2021

@e1i no mne odpisala moja porodnicka,ze uvidime do zajtra a mam jej dat vediet ako sa citim... tak teraz neviem no... . Dakujem za odpovede

nikpa
22. jún 2021

Ja som toto riešila počas tehu tiež. Od začiatku som mávala krv v moči ale inak žiadne ťažkosti. Gynekológ ma poslal na nefrologiu, tam po kompletnom rozbore moču a sone obličiek mi povedali, že všetko je OK, zápal v moči ani nič okrem tej krvi tam nie je a ak nebudem mať ťažkosti, nebudeme riešiť nič. Zrazu prišli Vianoce, korona a mňa začalo pri močení rezať. K Dr. som sa nedostala lebo korona ale telefonicky mi kázal kúpiť Blokurima a keď sa do 2 dní nepoľaví alebo by mi vyskočila teplota alebo bolesti v podbrušku tak na pohotovost. Ale mne to hneď zabralo prvý deň.

autor
22. jún 2021

@nikpa dakujem pekne za radu. Zajtra kupim...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre