Ahoj, od zaciatku tehu mam krv v moci. Dnes ma raz dost palilo pri moceni,nebola to zas katastrofa,ale citila som to. Mam pockat do zajtra a zavolat mojej gynekologicke,alebo radsej zbehnut na pohotovost? Doktorka tu krv v moci nijak neriesila,kedze som nemala tazkosti. Povedala,ze ked nahodou budu bolesti,alebo palenie,tak sa to uz riesit musi. Tak neviem ci cakat do zajtra. Bolesti nemam,sem tam tvrdnutie bruska.
@e1i cize mam ist radsej na tu pohotovost este dnes
Ja by som šla. Mam za sebou pôrod v 29.tyzdni.
@e1i no mne odpisala moja porodnicka,ze uvidime do zajtra a mam jej dat vediet ako sa citim... tak teraz neviem no... . Dakujem za odpovede
Ja som toto riešila počas tehu tiež. Od začiatku som mávala krv v moči ale inak žiadne ťažkosti. Gynekológ ma poslal na nefrologiu, tam po kompletnom rozbore moču a sone obličiek mi povedali, že všetko je OK, zápal v moči ani nič okrem tej krvi tam nie je a ak nebudem mať ťažkosti, nebudeme riešiť nič. Zrazu prišli Vianoce, korona a mňa začalo pri močení rezať. K Dr. som sa nedostala lebo korona ale telefonicky mi kázal kúpiť Blokurima a keď sa do 2 dní nepoľaví alebo by mi vyskočila teplota alebo bolesti v podbrušku tak na pohotovost. Ale mne to hneď zabralo prvý deň.
@nikpa dakujem pekne za radu. Zajtra kupim...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Cim skor k dr ak budu treba atb aby sa to nezhorsilo, prip nesposobilo predcasny pôrod