Ahojte chcela by som sa spýtať či tu nieje tehuľka ktorá mala tiež takyto problém,sa bojím lebo 20teho som bola na kontrole všetko bolo ok,už má čaká za 9dni odber krvy,volala som lekarovi 23 večer že mám tento problém pri cikani to necítim skôr keď sedím aj ležím má pali aj vonkajšia časť a pri poslednom sexe som vyskočila od pálenia a svrbenia,už dávnejšie som mala problém mi našli baktériu ale z toho som sa doliečila,lekar je proti čipkami dnu povedal že ak tak až od 12tt poradil mi canesten krém no už aj ten má začal dnes páliť,sa bojím či to nieje niaky signál že dieťatku sa niečo deje,či mu to neublíži,zajtra mu zavolám a dohodnem buď na rýchlu kontrolu alebo pohotovosť
@nataliasmejko kým to uplne neprejde tak žiadny sex, s tým to len zhoršite. Ja som si dávala čipky normálne do pošvy probiotika a aj čipky borax glycerol na odporúčanie gynekológa, až tieto mi zabrali. Canesten je dosť agresívny, aj mňa zvykol stipat, skús fungicidin, ten je jemnejší.
@nataliasmejko ako ste dopadli?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nataliasmejko ahoj. Ja som mala presne taketo neprijemne pocity svrbenia a palenia.. neskor aj vytoky. He to velmi neprijmne a najma ten strach o babo :/ poznam z vlastnej skusenosti…Dopadne to dobre uvidis🙂) 🙂 v tehotenstve sa meni prostredie a ph a niektore zeny mavaju mykozy ci namnozia sa im tam rozne bakterie. Urcite musia spravit vyter a mozno i nasadia atb. Ja som pocas tehu brala strasne vela vaginalnych cipkov a dopadlo to dobre ❤️❤️budem drzat palce 🙏