Pálenie kože na ľavej strane bruška v tehotenstve

elisabeth24
2. nov 2023

Ahojte,

Momentálne som v 30tyzdni a chcela som sa spýtať, či máte niektorá skúsenosť s tým, že Vás Páli-štipe brucho. Neviem presný interval ale je to niekoľkokrát za deň. Niekedy menej niekedy viac.

Je to celkom neprijemne, doktor mi povedal, že to môže byt tým že brusko rastie ale že sa s tým ešte nestretol 🥹😃

Ďakujem za odpoved

f666
2. nov 2023

Mňa to tak štípalo/pálilo nedávno (cca v 37-38tt) na lavej strane-jednom mieste, ale len raz a celkom dlho. Až ma to rozplakalo. No čo to bolo neviem🤷🏼‍♀️

eni0307
2. nov 2023

@elisabeth24 Áno,pálilo aj mne,len na pravej strane. Od 28 tt kým som neporodila. Doteraz nikto nevie,že od čoho,ale už som rok a pol po pôrode a niekedy cítim aj teraz. Vtedy som musela ísť na sono žlčníka a aj tak mi nič nenašli.
Neviem,že ako intenzívne cítite vy,ale ja vtedy niekedy som cítila,že mi ako koža by roztrhla...

elisabeth24
autor
2. nov 2023

@eni0307 aj ste mali nadstavený nejaký kľúdový režim? Že ležať alebo nič?

eni0307
2. nov 2023

@elisabeth24 nie, vôbec. Ale niekedy som len ležať vedela,tak mi pálilo. Neviem,že ako cítite vy,ale ja som nevedela rozoznať,či to páli z vonka alebo zvnútra...

elisabeth24
autor
2. nov 2023

@eni0307 no presne, že ani ja neviem…

domiklik
2. nov 2023

@elisabeth24 myslím ze doktorovi nič nebráni v tom aby ti dal urobiť krvný obraz, pečeňové, vzal moc

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre