Pálenie a krv po stere na streptokoka

5. dec 2024

Ahojte, dnes mi brala doktorka ster na streptokoka. Pocas odberu ma to celkom dost stipalo, aj som jej to povedala, potom som sa sla vycikat, bolo to trosku neprijemne, ale teraz som sla cikat znovu a myslela som, ze ma niekto reze, co to tak stipalo a zrazu som vycikala aj trochu krvi. Dovtedy som na intimke nemala ani len bodku krvi. Mohla mi len nieco podrazdit?

ivana3111
5. dec 2024

Fiha , ja vôbec netuším odkiaľ niektorí robia ten vyter , lebo mňa to vôbec nebolelo naozaj to bolo len s takou jemnou stetkou po stene vagíny, cytologia je oproti tomu nepríjemná. Nevravela, že sa jej zdala zapalena sliznica ,keď robila vyter? Keď bol vyter pred porodom, je to tam cele prekrveene ,tak mohlo aj z toho to byt, že niekde zasprtla.

autor
5. dec 2024

@ivana3111 nepovedala nic ked som zjajkala, len sa pytala, ci sme nemali pohlavny styk a ten nebol veru velmi dlho. Ale nebola som vycikana, mozno som mala moc zatate svaly a tak ma poskriabal 😞 och. Stale to pri moceni stipe…

ivana3111
5. dec 2024

A nemoze to byt zapal mocovych ciest? Ráno pozrite moč , ci nie je zakaleny alebo zapachajuci.

autor
5. dec 2024

@ivana3111 dnes mi kontrolovala na poradni aj moc a nic nepovedala, ani som nemala doteraz ziadne problemy, ani palenie, ani zapach, len zrazu od toho vyteru ma to zacalo stipat.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre