Pád v 19. týždni tehotenstva

14. mar 2023

Ahojte, potkla som sa a padla. Padla som ale na koleno a ruku. Na internete som už čítala hocičo. Mám behnut doktorovi alebo netreba ? Som 19tt

januska12323
14. mar 2023

Udrela si si brucho? Krvácaš? Alebo nejaký iný problém okrem buchnutej ruky?

janai1
14. mar 2023

Akože prepáč ale ako ruka alebo koleno súvisi s tehotenstvom?

mariamisko
14. mar 2023

Ak ste nepadli na brucho tak nemyslim ze by bol problem salezi aj z akej vysky a ci to bol tlak aj na brucho ci len take podknutie...no pre pokoj duse nic nedate ak pojdete na vysetrenie...a budete mat 100% istotu ...

autor
14. mar 2023

@januska12323 zatiaľ našťastie nič, stalo sa to pred polhodinkou cca, len má troska zabolelo podbrusko

solange7
14. mar 2023

Ak mas nejaky problem s tym kolenom a rukou tak chod k lekarovi. Ale neviem aky vplyv by to malo mat na tehotenstvo.

autor
14. mar 2023

@janai1 no asi tak že jak som padla, som si akokeby stehnom narazila trocha bruško

gabu_lienka
14. mar 2023

Nemusis sa stresovat, babatku takyto pad neublizil. Ja som tiez tehotna spadla na schodoch, zrovna dalsi den som mala poradnu. Dr hovoril, ze by to musel byt velmi silny pad na brucho, aby bolo babatko ohrozene. Takze bud v klude.

lienka.7
14. mar 2023

@autorka ja som takto spadla vonku na ľade v 6 mesiaci. Na lave koleno a ruku dopredu, akoby som si klakla (neviem inak ako to opisat) . Volala som to vtedy s lekárom, povedal mi vyslovene pokial som si neudrela bruško, nic by nemalo byt. Ani nebolo. Len som potom oddychovala s obviazanym kolenom. Drzim palce 🤰❤

gabriela2952
14. mar 2023

Bože, niektoré ste divne. Tak sa zľakla, ved ktorá z nás sa nestrachuje o svoje dieťa? 🙂.

januska12323
14. mar 2023

Dieťa má okolo seba kopec plodovej vody, ktorá tlmí nárazy maximálne si ho trocha pohojdala.

autor
14. mar 2023

@gabriela2952 presne tak, zľakol sa aj muž. Som prvorodička a toto je pre nás nová situácia. Ale ďakujem ženám ktoré mi dali normálne odpovede. 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre